SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS VIOLENTS

Assalten un habitatge a Juneda i agredeixen un dels propietaris

Els Mossos van detenir un dels lladres, retingut pels inquilins, i busquen els altres tres || Un es va encarar a una víctima i la va colpejar amb un tornavís

Imatge presa ahir del carrer Riu Femosa, en el qual es troba l’habitatge assaltat.

Imatge presa ahir del carrer Riu Femosa, en el qual es troba l’habitatge assaltat.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre individus van assaltar dimecres passat un habitatge a Juneda i van agredir amb un tornavís un dels inquilins. Els fets van ocórrer als voltants de la una del migdia al carrer Riu Femosa, quan la víctima i el seu fill van sorprendre els quatre delinqüents a l’interior de casa seua. Després d’un ràpid forcejament van aconseguir retenir dos dels lladres, encara que finalment un va aconseguir escapar-se després de clavar diversos cops amb un tornavís que tenia a mà una de les víctimes. També van fugir els altres dos assaltants. Fins al lloc es van desplaçar agents de la Policia Local de Juneda i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van detenir l’únic autor dels fets que no havia pogut escapar i van obrir una investigació per trobar els tres que van escapar. Tots ells són autors d’un delicte de robatori amb força i violència. El detingut roman a l’espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores. El succés va causar preocupació entre alguns dels veïns d’aquesta localitat, alarmats per l’episodi de violència.

Aquest episodi violent es produeix tot just un dia després d’un altre de similar en el qual quatre homes van assaltar una casa de Monferrer i Castellbò, a l’Alt Urgell, després de lligar de mans a un llit la propietària, com va avançar SEGRE. En aquella ocasió, el robatori amb violència i intimidació es va produir en un habitatge del nucli del municipi de Santa Creu. Els lladres, que anaven encaputxats, van assaltar la dona quan dormia i la van lligar de peus i mans al llit. La dona va poder avisar sobre els fets. El marit i el fill de la víctima, al dirigir-se fins a Santa Creu per la carretera que serveix d’accés, es van creuar amb els vehicles dels lladres, un Citroën i un Ford. El fill, en el moment de reconèixer el vehicle que havien descrit els veïns, els va obligar a parar tot simulant un accident. Això va permetre als Mossos d’Esquadra detenir els 4 sospitosos. La família va presentar una denúncia davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació. Els detinguts per aquell assalt no tenen antecedents i la investigació policial continua oberta per determinar la seua possible relació amb altres delictes no aclarits. A aquesta investigació s’uneix ara l’oberta per l’assalt de dimecres a Juneda.

tracking