SEGRE

ESNOTICIA

Campanya per avaluar l'impacte de la crisi en el comerç del Pallars Jussà

Una de les visites que s’han dut a terme en un mercat.

Una de les visites que s’han dut a terme en un mercat.C. C JUSSÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització per a la prevenció de Covid-19 dirigida al teixit comercial i productiu de la comarca, que busca a més avaluar l’impacte que la crisi sanitària ha tingut a nivell econòmic i social.

Aquesta campanya, que s’ha dut a terme en dos sessions informatives, una a Tremp i l’altra a la Pobla de Segur, permet l’anàlisi de qüestions com l’impacte econòmic en les diferents activitats, com s’han viscut les fases de la pandèmia i la recuperació en etapa de represa. També inclou visites als comerços i mercats per informar sobre les diferents mesures de prevenció i, alhora, consultar si s’han trobat incidències respecte al compliment de les mesures de seguretat.

Josep Maria Mullol, president del consell, va explicar que la campanya permetrà conèixer de primera mà les afectacions o reptes que s’han viscut durant la crisi i poder implementar mesures de suport conjunt. Estan previstes noves sessions en altres espais de la comarca com piscines, zones de platja als embassaments o espais d’interès turístic, per conscienciar sobre la importància del compliment de mesures com l’ús de la mascareta, neteja de mans i mantenir les distàncies de seguretat tant en espais públics com privats.

tracking