SEGRE

ESNOTICIA

Tancada l'escola bressol de Benavent i aïllats uns setanta nens del col·legi

Més de cent confinats a l'escola de Bellver

Imatge de l’escola bressol de Benavent de Segrià, ara tancada al detectar-s’hi un positiu.

Imatge de l’escola bressol de Benavent de Segrià, ara tancada al detectar-s’hi un positiu.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola bressol de Benavent de Segrià està tancada des d’aquest dilluns després de detectar-se un positiu, que està vinculat a un cas de l’escola del municipi, segons van explicar ahir fonts pròximes. Això ha obligat a confinar l’únic grup de la guarderia, amb catorze alumnes.

Al col·legi Sant Joan d’aquesta mateixa localitat hi ha entre 70 i 80 alumnes aïllats d’un total de 115. Les mateixes fonts van explicar que hi ha vuit estudiants positius. A més, un treballador del menjador escolar també ha donat positiu i s’ha confinat els nens que utilitzen aquest servei. Ahir a la tarda estava previst que es fessin PCR a aquests estudiants.

Davant de l’increment de casos, l’ajuntament de Benavent ha tancat parcs infantils i equipaments com la biblioteca i el poliesportiu. Per la seua part, al consistori només s’atendrà els veïns amb cita prèvia.

D’altra banda, a l’escola Mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya hi ha sis grups aïllats, amb 112 persones confinades, segons les dades de la conselleria d’Educació. En total, aquest centre té uns 145 estudiants. Aquesta escola és la novena amb més grups en quarantena de tot Catalunya. Val a recordar que l’ajuntament de Bellver de Cerdanya també ha tancat equipaments (vegeu SEGRE d’ahir).

D’altra banda, segons les dades d’Educació, les comarques de Lleida tenen 68 grups escolars aïllats, set menys que en el balanç de dilluns, i 1.521 estudiants i personal educatiu en quarantena, 121 menys.

tracking