SEGRE

FAUNA PROTECCIÓ

Deixen morir de fam gossos en una finca de les Garrigues

L'ajuntament s'ha fet càrrec dels dos animals que van sobreviure

654091_1.jpg

654091_1.jpgPROTECTORA PELUDOS SIN TECHO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La protectora d’animals Peludos Sin Techo i l’ajuntament de la Granadella han rescatat dos gossos que estaven abandonats en condicions deplorables en una finca als afores d’aquesta localitat de les Garrigues, en la qual també han trobat les restes d’altres gossos que haurien mort d’inanició. Segons relata la protectora, va ser dissabte passat quan van rebre l’avís que hi havia dos gossos en una finca en molt males condicions, desnodrits, sense aigua i sense menjar.

Un dels animals va haver de ser atès d’urgència en una clínica veterinària de Lleida, on segueix ingressat. L’altre animal que van trobar amb vida va ser traslladat ahir a un centre veterinari de Flix, des d’on es derivarà a una altra protectora per a la seua completa recuperació.

A la parcel·la també van trobar els cadàvers d’altres gossos que haurien mort per la falta d’aliment i que, pel que sembla, van ser devorats pels animals que van sobreviure. “Mai no ens havíem trobat amb un cas tan dur com aquest”, va explicar la presidenta de Peludos Sin Techo, que va destacar que emprendran accions legals contra els propietaris dels animals, una parella de la Granadella que acolliria més animals al seu domicili. “Ara que hem rescatat els gossos de la finca, el que més ens preocupa és l’estat dels gossos que tenen a casa i, segons sembla, només hi podem accedir per ordre judicial”. 

L’ajuntament, que també ha denunciat el cas, s’ha fet càrrec dels animals amb el suport dels Agents Rurals. Van explicar que, davant de les queixes veïnals, l’any passat es va revisar l’estat dels nombrosos gossos que té aquesta parella al seu domicili i es va concloure que no hi havia maltractament.

654091_2.jpg

654091_2.jpgPROTECTORA PELUDOS SIN TECHO

tracking