SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Perd la vida un veí d'Aran per un tret d'una batuda de senglars mentre passejava

L'accident es va produir ahir al matí quan la víctima, de 87 anys, estava passejant per un camí || Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació

Un caçador de Cambrils va morir l'any passat al Pla d'Urgell al disparar-se-li accidentalment l'escopeta.

Un caçador de Cambrils va morir l'any passat al Pla d'Urgell al disparar-se-li accidentalment l'escopeta.J.G.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Canejan de vuitanta-set anys va morir ahir al matí a l’arribar-li un tret d’una cacera quan passejava per un camí d’aquest municipi de la Val d’Aran. La víctima mortal és Josep Marquès Bersach. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les causes de l’accident i determinar si hi ha algun tipus de responsabilitat penal.

Els Pompièrs-Emergéncies i agents de Medi Ambient del Conselh Generau d’Aran van rebre a les 11.22 hores l’avís d’un accident de caça a la localitat de Canejan. Fins a la zona de Hèisha Barrada es van desplaçar l’helicòpter de rescat i una dotació del Grup de Rescat en Muntanya (GRM) dels Pompièrs d’Aran, una patrulla d’agents de Medi Ambient i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. Tanmateix, els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar la vida a l’home, que va morir al lloc.La policia catalana es va fer càrrec de la investigació del cas i de l’aixecament del cadàver.

Pel que sembla, l’accident es va produir durant una batuda de senglars. L’home es trobava passejant per un camí quan li va tocar una bala perduda de la cacera. Van ser els mateixos caçadors els que van alertar els serveis d’emergències de l’ocorregut.

Els Mossos van interrogar els participants i, amb els agents de Medi Ambient, van comprovar que tinguessin tots els permisos en regla. Per la seua part, el Conselh Generau d’Aran va fer arribar les seues condolences a la família i amics de la víctima. L’any passat hi va haver un accident mortal de caça a les comarques de Lleida.

Va tenir lloc al març al Pla d’Urgell. Un caçador jubilat de 71 anys de Cambrils va perdre la vida l’any passat en una zona de fruiters entre Torregrossa i Miralcamp al disparar-se-li accidentalment l’escopeta i assolir-li el tret el pit durant un batuda de caça per combatre una plaga de conills. El 2021 hi va haver dos sinistres més però no es van registrar víctimes mortals.

tracking