SEGRE

mitjans

L'EGM reafirma el lideratge de SEGRE

Triplica el nombre de lectors del seu perseguidor immediat a la província de Lleida, ‘La Vanguardia’

Exemplars SEGRE

L'EGM reafirma el lideratge de SEGRESegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diari SEGRE reafirma una vegada més el seu lideratge, lluny del seu seguidor immediat a la província de Lleida (‘La Vanguardia’), al que triplica en nombre de lectors. Així se’n desprèn dels resultats de la tercera onada del 2016 de l’Estudi General de Mitjans (EGM), fet públic aquest dijous.

L’audiència de SEGRE arriba als 85.000 lectors diaris a tot Espanya. Pel que fa a Catalunya és de 83.000 i a Lleida, de 82.000 lectors al dia, mantenint les xifres de la darrera onada i el lideratge.

A la província de Lleida, el seu seguidor immediat, 'La Vanguardia' se situa en 32.000. I la resta de competidors a Lleida aconsegueixen xifres més baixes: ‘El Periódico' amb 12.000, 'El País' amb 6.000 i, finalment, el diari ‘Ara’, que es queda amb 5.000 lectors diaris a la demarcació.

SEGRE ocupa el lloc 43è en el rànquing estatal de diaris i a Catalunya es col·loca en l’11a posició, per damunt d’altres diaris regionals com el ‘Regió 7’ i ‘Diari de Girona’.

D’altra banda, pel que fa al rànquing de televisions locals, LLEIDA TV té una audiència acumulada de 59.000 espectadors mensuals.

tracking