SEGRE

MÚSICA GRUPS

Mesclat torna en una gira que arrancarà a Lleida el 12 de maig

Els sis músics actuals de Mesclat, de nou en escena amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials.

Els sis músics actuals de Mesclat, de nou en escena amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mític grup de folk rock català Mesclat, liderat per Francesc Ribera Titot (Brams) i Joan Reig (Els Pets), tornarà als escenaris amb una nova gira que arrancarà el proper 12 de maig a Lleida, en plena festa major.

La banda no actuarà en solitari, sinó que anirà de la mà de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, formació encapçalada pel músic Marcel Casellas, que també forma part de Mesclat, juntament amb David Rosell (Dept), Pep Toni Rubio (Música Nostra) i Pau Vinyoles (Riu).

Els dos conjunts presentaran un espectacle de dos hores que s’estructurarà en tres parts: en les dos primeres, cada formació oferirà una selecció dels temes més representatius dels respectius treballs, i en la tercera, els dos grups fusionaran els seus estils en una actuació conjunta.

Després de Lleida, la gira ja té previstos concerts a Olesa de Montserrat (10 de juny), Barcelona (23 de juny, en la clausura del Festival Tradicionàrius) i Terrassa (3 de juliol).

L’estiu del 2014, la Cobla Catalana dels Sons Essencials va incloure Mesclat en un dels concerts que va oferir al Museu d’Història de Catalunya, a Barcelona. L’èxit d’aquella ocasió ha animat els dos grups a repetir l’experiència, ara dins d’una gira inèdita que recorre Catalunya.

tracking