SEGRE

ESPECTACLES CONCERTS

Brillant clausura del primer Seu Vella Music Festival, encara que amb retard

Un moment de l’actuació d’ahir a la Seu Vella.

Un moment de l’actuació d’ahir a la Seu Vella.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra va tancar ahir una brillant primera edició del Seu Vella Music Festival, que s’ha celebrat a Lleida des del passat dia 2 de juliol. L’excel·lència de la música no va evitar les molèsties entre el públic a causa del retard en l’inici del concert, de mitja hora. Pel que sembla, el retard va ser motivat per la celebració en el mateix espai d’un casament anteriorment.

La formació barcelonina que va culminar ahir la cita, composta per fins a vuit músics de diferents nacionalitats, va arribar a Lleida després d’haver despertat l’interès de més de vint països europeus, en els quals han actuat durant els últims tres anys. Ahir va inundar de ritmes mediterranis la nau central de la Seu Vella davant d’un nombrós públic i van comptar amb una molt bona sonoritat, a diferència dels comentaris que van envoltar l’actuació de Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra.

El Seu Vella Music Festival ha convertit el monument més emblemàtic de Lleida en un dels grans escenaris dels concerts d’estiu. En total, han estat sis concerts des del passat 2 de juliol, dia en què es va inaugurar el festival amb la jove trompetista catalana Andrea Motis, acompanyada del Joan Chamorro Quartet.

tracking