SEGRE

FINANCES

Àngel Ron cessa com a president del Banc Popular

El seu càrrec l’ocuparà Emilio Saracho

Àngel Ron cessa com a president del Banc Popular

Àngel Ron cessa com a president del Banc Popular

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àngel Ron ha cessat com a president del Banc Popular, un càrrec que ocuparà previsiblement a partir d’avui Emilio Saracho que, no obstant això, ha d’obtenir el vistiplau de la junta general d’accionistes que se celebra aquest matí.

Ron ha cessat com a president i conseller del Banc Popular durant la reunió del consell d’administració que s’ha celebrat avui, prèvia a la junta extraordinària d’accionistes, tal com ha dit el vicepresident del consell, Roberto Higuera.

Figuera, que avui presideix la junta d’accionistes davant de l’absència del president, ha agraït a Ron la seua dedicació i "incansable" esforç al capdavant del banc.

"Hem d’agrair a Ron la seua generositat, entrega i dedicació", i això en un entorn "molt difícil", en el qual va treballar per la millora dels resultats i del balanç del banc, ha dit Higuera, que ha explicat que la mala evolució de la cotització borsària del Popular va ser el que va portar al consell a debatre les mesures que s’havien anat adoptant en l’entitat.

En aquest context, Ángel Ron va posar el seu càrrec a disposició del consell, que davant de la necessitat de prendre una decisió "ràpida que evités l’erosió de la imatge de l’entitat i la seua reputació, va acordar un canvi de rumb".

Així, el consell va decidir elegir Emilio Saracho pròxim president del Banc Popular, i això tenint en compte els seus grans valors com la seua trajectòria, coneixement de mercats i inversors i "el seu gran prestigi internacional", segons ha conclòs Higuera.

Una vegada Emilio Saracho sigui elegit conseller executiu per la junta, el consell d’administració el nomenarà president del Banc Popular en una reunió que està prevista per a aquesta tarda.

tracking