SEGRE

EMPRESES OPERACIONS SOCIETÀRIES

Un fons d'inversió compra la firma de bioestimulants SAS d'Almacelles

Instal·lacions de SAS a Almacelles, a peu de l’N-240.

Instal·lacions de SAS a Almacelles, a peu de l’N-240.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Stirling Square Capital Partners (Stirling Square), firma paneuropea de capital risc líder en el segment mid-market, ha adquirit Sustainable Agro Solutions (SAS), firma especialitzada en bioestimulants amb seu a Almacelles, segons ha anunciat Stirling Square, que no ha revelat l’import de la transacció.

Fundada el 1989, SAS s’ha consolidat com a líder en el desenvolupament i producció de bioestimulants, milloradors de terres i aigües, activadors de defenses i solucions nutricionals d’alta eficiència per al sector agrícola. La companyia és present a noranta països d’Europa, Amèrica Llatina, l’Àfrica i Àsia.

SAS defineix la sostenibilitat com el seu eix central. Qualifica la seua oferta de productes com a respectuosa amb el medi ambient i permet als agricultors maximitzar els seus rendiments mentre es minimitza l’esgotament del sòl, consum d’aigua i ús de pesticides.

Pel que fa als processos productius, SAS cobreix el 20 per cent de les seues necessitats energètiques amb plaques fotovoltaiques en els seus complexos i porta a terme projectes a les seues instal·lacions amb l’objectiu d’optimitzar i aconseguir la reducció de residus i el desenvolupament de productes d’economia circular, segons la informació de Stirling Square.

tracking