FUTBOL JUVENIL

El Lleida derrota el Jàbac i Terrassa i encadena la setena victòria

Adrià Gené, autor del segon gol del Lleida.

El Juvenil A del Lleida va derrotar ahir per 2-0 el Jàbac i Terrassa, en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional, amb la qual cosa va encadenar la setena victòria, en un partit que els lleidatans van afrontar amb un jugador menys des del minut 56 per l’expulsió de Joanet per doble groga. El triomf reafirma els blaus a la part alta de la classificació. El Lleida va demostrar el seu gran moment superant un rival molt físic. L’equip local es va avançar en el marcador gràcies a un gol d’Eloi en el minut 27, amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, el Jàbac i Terrassa va tenir alguna ocasió i va collar el Lleida després de l’expulsió, però l’equip blau va saber aguantar la pressió, es va defensar amb ordre i contundència i va sentenciar el partit gràcies al 2-0 fet per Gené, que va aprofitar un rebuig per superar el porter visitant.