HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

La primera a domicili

La jugadora de l’Associació Yuliya Tyahlyay prova de llançar a porta davant de la pressió de les rivals.

L’Associació Lleidatana continua amb el bon inici de temporada i ahir va obtenir una victòria important (28-30) a la pista de la Roca que el posa tercer a la classificació –encara que empatat a punts amb diversos equips– amb sis punts en cinc jornades.

El partit va començar amb l’Associació molt ben col·locada sobre la pista i defensant molt bé, cosa que li va valer manar en el marcador en els primers minuts. També l’atac era fluid, amb diverses jugadores aportant gols en atac. Tanmateix, a partir del minut 20, la Roca va posar una marxa més, amb una defensa oberta que va fer mal a l’Associació. A poc a poc les barcelonines van anar imposant-se, fins que van arribar al descans per sobre a l’electrònic (14-13).

La segona meitat no va començar bé per a les lleidatanes, que van veure com la Roca es col·locava tres a dalt als sis minuts de la represa (19-16). No obstant, les blaves, amb dos gols de Nana i un de Ribalta van igualar de nou l’encontre (19-19, min.43). Al minut 46, l’àrbitre va expulsar per acumulació d’exclusions Calduch, la qual cosa deixava l’Associació sense una de les seues millors defensores. Però just quan pitjor pintaven les coses, millor van defensar les lleidatanes, primer amb un 6-0 i després amb un 5-1 pressionant. Així, l’Associació va tornar a agafar avantatge en el marcador (24-27, min. 54). Amb tot, a les lleidatanes encara els va tocar patir una mica més, ja que la Roca no va llançar la tovallola i va arribar a atansar-se a sol un gol i amb possessió a favor, tant en el 27-28 com en el 28-29. Llavors, la bona defensa i un gol cada una de Pop i Pasamán van acabar per sentenciar el partit (28-30).