SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El president de la Catalana: “No tinc resposta als problemes del Lleida, però em sembla molt greu”

El president de la Catalana diu que “no tinc resposta als problemes del Lleida, però em sembla molt greu” || L’alcalde insta junta i penyes a dialogar, perquè danyen la imatge de club i ciutat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El clima de crispació i el mal ambient que es viu entre les penyes i la junta directiva del Lleida Esportiu, que ha derivat en un desolat i buit Camp d’Esports, va en augment amb el pas de les setmanes, i d’aquí ve que cada vegada hi hagi més veus des d’instàncies superiors que advoquin per resoldre el problema. El president de la Federació Catalana de Futbol, el lleidatà Andreu Subies, va dir ahir que “no tinc resposta als problemes que hi ha al Lleida, però el que està ocorrent em sembla molt greu”. A més, va assegurar a Futbolcatalunya.com que “ningú del club s’ha posat en contacte amb mi per explicar-me què ocorre. Els problemes del Lleida ja estan en mans dels comitès corresponents. Ells decidiran”, va afegir.

S’ha de recordar que el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana tractarà avui el recurs que ha presentat un grup de vint-i-nou seguidors (disset en una primera instància, als quals després se’n van afegir dotze més) afectats pel veto per accedir al Camp d’Esports. Per tant, de la llista de cinquanta-set vetats que va comunicar el Lleida abans del partit contra l’Atlètic Balears del passat 30 d’octubre, ja són la meitat els que han denunciat la seua situació davant de l’FCF, a la qual sol·liciten la suspensió “provisional i urgent” de la prohibició d’accedir al recinte municipal.

A l’FCF no havien rebut mai reclamacions de tants aficionats i d’un club d’una categoria tan alta

A l’FCF van qualificar ahir d’“insòlit i sense precedents” aquest recurs denúncia davant d’Apel·lació per part dels seguidors lleidatans. “Reclamacions de socis o de pares de futbolistes en el cas del futbol base sí que ens n’havien arribat, però mai d’aquest nivell quantitatiu pel nombre d’aficionats i qualitatiu al tractar-se d’un club important del nostre futbol com és el Lleida”, va manifestar a aquest diari el responsable dels serveis jurídics de l’FCF, Oriol Camacho.

Per la seua banda, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va instar ahir club i penyes a trobar una solució. “Crec que s’ha de resoldre aquest conflicte. Per això faig una crida a la directiva i les penyes perquè trobin un punt de diàleg i que, en definitiva, es dotin dels mecanismes de mediació que siguin necessaris, perquè jo crec que el Lleida és un club referent de la nostra ciutat i porta el nom de Lleida pertot arreu.” Respecte a si acceptaria un paper de mediador, va assenyalar: “Ho han de plantejar ells, club i penyes. El que sí que els demano és que resolguin aquesta situació, perquè fa mal al club pel que fa a imatge social i incideix també en els resultats.”

Els vetos van començar el passat dia 30 d’octubre en el partit davant de l’Atlètic Balears.

Els vetos van començar el passat dia 30 d’octubre en el partit davant de l’Atlètic Balears.

Els vetos van començar el passat dia 30 d’octubre en el partit davant de l’Atlètic Balears.

Els vetos van començar el passat dia 30 d’octubre en el partit davant de l’Atlètic Balears.

tracking