SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

“Vull acabar amb un bon resultat”

Marc Màrquez intentarà oblidar les dos últimes proves || Honda aspira al triplet a Xest

Marc va participar ahir en la sessió fotogràfica de final de temporada.

Marc va participar ahir en la sessió fotogràfica de final de temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez, a qui d’aquí a una setmana l’espera un merescut homenatge a la seua Cervera natal, vol tancar la temporada del cinquè títol mundial amb bon sabor de boca al Gran Premi del País Valencià, i així oblidar l’amargor de Phillip Island i Sepang. “Les dos últimes carreres han anat com han anat, però quan vaig arribar a casa la festa la vaig tenir igual, però tinc ganes de començar el cap de setmana, perquè m’agradaria almenys acabar l’any amb un bon resultat. Després estan els tests, que tenen el seu morbo, perquè hi ha molta novetat”, va comentar el pilot lleidatà.

Algunes previsions meteorològiques preveuen la possibilitat que plogui i el triple campió del món de MotoGP va explicar que “si donen aigua diumenge, no serà el comiat somiat, perquè tots volem acabar amb una carrera en sec”.

Amb els títols de constructors i equips encara en joc, Marc va ressaltar: “En el de constructors ho tenim millor, el d’equips una mica pitjor, però al final l’objectiu principal el tenim, que era el títol de pilots, i ja veurem si podem aconseguir el triplet. Si Dani (Pedrosa) i jo apretem els pilots de Yamaha...”. “Està clar que per a l’equip és important, però no sóc jo qui vol caure, i sí que a Austràlia vaig pecar una mica d’arriscat, però a Malàisia anava en mode campionat”, va indicar.

“Les carreres en aigua són així i aquest any n’havíem fet quatre i era l’únic que no havia pillat i em tocava”, va reconèixer el pilot de Repsol Honda, que va afegir: “Un dels moments més durs de la temporada va ser a Montmeló, per allò de Salom [Luis Salom va tenir una caiguda en Moto2 que li va costar la vida]. Això marca l’any i tots el recordarem.”

Pel que fa als tests que tots els pilots de la graella faran la setmana que ve al mateix circuit de Xest per provar les noves màquines del 2017, Marc va deixar clar que “nosaltres provarem part de la moto nova, però és millor així, per anar entenent les coses, encara que primer és el cap de setmana i després, el test”.

tracking