SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida reforçarà cada línia en el mercat d’hivern

Per les carències en defensa i atac i per dotar de més caràcter la medul·lar

El Lleida col·labora en un calendari solidari d’Aremi.

El Lleida col·labora en un calendari solidari d’Aremi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu, que anirà al mercat hivernal com ha fet cada any per provar d’apuntalar la plantilla, reforçarà aquesta temporada totes les línies en vista del rendiment que ha mostrat fins ara l’equip.

Encara que des de la direcció esportiva es confia que el conjunt doni per fi un cop a la taula, sobretot determinats jugadors que no estan oferint el nivell esperat, i reverteixi l’actual trajectòria negativa, la intenció és fitxar almenys un jugador per línia.

Després serà el mercat i les possibilitats econòmiques (a més, el club ha d’estar al corrent de pagament després de les denúncies pendents davant de l’Associació de Futbolistes Espanyols per poder fitxar) les que marcaran el rumb, però ja està decidit que caldrà reforçar la línia defensiva, que no acaba de mostrar-se sòlida.

A més, també es buscarà una incorporació a la zona d’atac perquè l’equip tingui més gol, encara que aquest és precisament un dels perfils de futbolista més buscat i trobar un golejador contrastat és un producte car i, per tant, molt difícil de localitzar.

A la línia de mitjos, la idea és incorporar almenys un jugador que aporti caràcter i agressivitat per fer més competitiu un equip que no acaba de mostrar-se solvent ni sòlid, excepte en alguns moments comptats de partits.

La idea del club no difereix, doncs, de la de qualsevol aficionat, com es va demostrar en el sondeig que va publicar ahir SEGRE i en el qual seguidors i abonats blaus aportaven les seues solucions.

Com ja s’ha anat reiterant, la solució almenys de moment no passa per un canvi d’entrenador. El club sempre ha demostrat tenir paciència.

El Tribunal Català de l’Esport estudia la reclamació de 29 vetats? El Tribunal Català de l’Esport va estudiar ahir la reclamació presentada per 29 aficionats que van ser vetats pel Lleida per accedir al Camp d’Esports. Avui se’n podria conèixerla resolució.

tracking