SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“He vist l’equip perdut en diversos moments”

Borja Comenge admet que “ha estat el nostre pitjor partit” || “Ens hem vist dominats”

Mbaye aconsegueix una pilota a terra, davant de la presència d’un rival i del base Papantoniou, que debutava al Barris Nord.

Mbaye aconsegueix una pilota a terra, davant de la presència d’un rival i del base Papantoniou, que debutava al Barris Nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, no va buscar cap excusa a la derrota i va reconèixer que el Clavijo va estar a un nivell superior. “El pitjor, a part del resultat, és que el rendiment, el joc que hem fet, ha estat molt per sota de l’habitual. No hem tingut les idees clares, sobretot en atac,” va explicar. “He vist l’equip perdut en alguns moments”, va afegir.

Va dir que només en el primer quart l’equip lleidatà havia estat dins del partit. “Ells han estat clarament superiors. Es veu en els parcials, que han guanyat els quatre. De vegades ens hem vist superats pel seu atac, en altres per la seua defensa... han anat creixent en confiança i han jugat al seu millor nivell, mentre que nosaltres hem estat lluny del que havíem mostrat.”

Per tot plegat, no va dubtar a reconèixer que “ha estat el nostre pitjor partit. La nostra virtut és que podem jugar de tu a tu davant de qualsevol rival i, en canvi, ens hem vist dominats des de molt aviat i hem anat decreixent”.

Tampoc va voler personalitzar en ningú. “Si el nou base no ha estat bé? Ni el vell base, ni el vell pivot... ha estat una situació col·lectiva”, va valorar, afegint que el millor era “normalitzar” la derrota “com hem normalitzat tot el que ens ha anat passant fins ara, tant el que és bo com el que és dolent”. Sobre si una derrota tan clara el deixava preocupat, va dir que “veurem com reaccionem. No ho sabrem fins al partit del dia 3. Ara cal digerir la derrota i fer una lectura que ens ajudi que l’equip recuperi sensacions”.

Per la seua part, l’entrenador del Clavijo, Antonio Pérez, va dir que “hem fet el millor partit de la temporada”.

tracking