ATLETISME

Bronze a l'Estatal cadet de cros per equips per a les noies de la JA Arbeca

Lamdassem i Merzoughi, or amb el Bikila

Integrants de l’equip d’Arbeca, amb les medalles que van guanyar ahir a Oropesa de Mar.

L’equip cadet femení de la Joventut Atlètica d’Arbeca va aconseguir ahir la tercera posició al Campionat d’Espanya de Cros per Equips, que es va disputar a la localitat castellonenca d’Oropesa de Mar. En la categoria masculina absoluta, els lleidatans Ayad Lamdassem i Abdelaziz Merzougui, es van proclamar campions d’Espanya amb el seu equip, el Bikila de Madrid, revalidant així el títol que aquest equip ja va conquerir l’any passat.

Les integrants de l’equip de la Joventut Atlètica d’Arbeca van ser Aida Alemany, que va finalitzar a la setena posició; Oxana Bonjorn (11), Andrea Alemany (17), Miriam Pérez (130) i Fiona Orpella (150). La suma dels punts els va permetre penjar-se la medalla de bronze.

També hi va participar el Lleida UA, que en la categoria júnior va finalitzar al lloc 13, mentre que en la categoria sènior masculina van finalitzar a la 43 posició en el cros curt i en el sènior femení, la 27.

D’altra banda, l’atleta Marina Súria, d’Agramunt, que corre per a l’Igualada, va finalitzar amb el seu equip a la tercera posició en la categoria juvenil. En la classificació individual va finalitzar al lloc 24.

Pel que fa a la categoria sènior absoluta, van revalidar el títol els mateixos clubs que ja el van aconseguir l’any passat, el Bilbao Atletismo en la categoria femenina, i el Bikila de Madrid en la masculina.

El títol masculí va tenir un desenllaç molt igualat. Ayad Lamdassem va finalitzar la carrera a la segona posició, superat per només tres segons per Said Aitadi, el mateix que també va acabar en primera posició en la passada temporada. Merzougui, per la seua banda, va finalitzar al lloc 13. El Bikila va revalidar el títol de campió d’Espanya superant per només un punt l’AD Marathon i al Clínica Menorca. El títol assegura la presència de l’equip a l’Europeu de l’any que ve. Quant a Promeses, els campions van ser el FC Barcelona l’homes i el Platges de Castelló en dones.