Frenada a l'ICG Lleida

L’equip veu trencada la seua ratxa de les últimes jornades || El capità lleidatà, Carlos Trilla, va ser baixa al sentir molèsties durant l’escalfament

L’equip va tenir problemes en atac a causa de la pressió de l’Igualada.

L’equip va tenir problemes en atac a causa de la pressió de l’Igualada.SEGRE

L’ICG Software Lleida va perdre 4-1 aquest diumenge amb l’Igualada i va veure trencada la ratxa, en la qual havia sumat 10 dels últims 15 punts jugats.

El Llista no es va trobar còmode en cap moment davant d’un Igualada que sempre li ha presentat problemes en les últimes visites pel seu joc defensiu. El capità lleidatà, Carlos Trilla, es va lesionar durant l’escalfament, cosa que va obligar a jugar més minuts els júniors Desi Mataix i Roc Llisa.

El partit va començar sense gaire intensitat, amb un ICG Software incapaç de trobar el joc del qual va fer gala en les últimes jornades. Als sis minuts, Vives va obrir el marcador per a l’Igualada (1-0) després de recollir una pilota que va quedar morta a l’àrea. Només un minut després, va empatar Cañellas en una jugada similar (1-1). Abans d’acabar la primera meitat, García, en una ocasió afortunada, va aconseguir avançar l’Igualada (2-1).

Després del descans, l’Igualada es va limitar a mantenir el resultat i l’ICG Software va millorar. Els lleidatans van tenir diverses ocasions clares que va truncar el porter local Deitg, protagonista a la segona meitat. L’ICG Software estava en el millor moment del matx quan a cinc minuts per al final Molas va aconseguir el 3-1 que va sentenciar els lleidatans.

Poc després del gol, l’àrbitre va mostrar la targeta blava a Giménez. Amb un menys, l’ICG va patir i l’Igualada ho va aprofitar per provocar una falta directa que va acabar transformant Molas, ja en els últims segons del partit (4-1).

L’ICG Software trenca així la seua ratxa tant en punts com en el joc mostrat en les últimes jornades.