AUTOMOBILISME CAMPIONAT DE CATALUNYA

Josep Basols torna a coronar-se en el quart Ral·li Vila de Bellpuig

Giménez, d’Escuderia Lleida, va ser cinquè

Josep Basols, amb el seu Citroën DS3, durant la prova d’ahir a Bellpuig.

Josep Basols (Moto Club Igualada) es va tornar a coronar ahir campió del Ral·li de Terra Vila de Bellpuig, en el qual van participar quaranta-un pilots, a causa d’una baixa d’última hora. Basols, que ja va guanyar l’edició passada, quan era subcampió d’Espanya, va acabar els 135 quilòmetres de recorregut en 41 minuts i 46 segons amb el seu Citroën DS3.

Una de les novetats d’aquesta edició era la incorporació de la prova al Campionat de Catalunya de Ral·lis, a diferència dels anys anteriors, en els quals el Ral·li de Bellpuig només puntuava per a la Copa Catalunya, cosa que implica un augment de categoria. La carrera també puntuava per a la Challenge Focustreme.

Per primera vegada, el Ral·li de Bellpuig s’incloïa dins del Campionat Català de Ral·lis de Terra

Eduard Forest (Motor Club Sabadell), campió d’Espanya fa tres anys, va quedar segon, amb un temps de 43 minuts i 31 segons, mentre que Climent Domingo (Escuderia La Selva) va completar el podi, al travessar la meta en un temps de 44 minuts i 16 segons.

Jesús Jiménez, de l’Escuderia Lleida, va quedar en una meritòria cinquena posició després de travessar la meta a tan sols 39 segons del tercer classificat i a 29 d’Eduard Pons (Baporo Motosport), que va ser el quart classificat.

El recorregut, de 135 quilòmetres i que passava per les localitats de Bellpuig, Preixana, Anglesola i Vilagrassa, estava dividit en dos trams i tots els pilots van realitzar tres vegades cada un.

La base de la prova estava situada al pavelló poliesportiu de Bellpuig, on els pilots van passar les verificacions administratives i tècniques abans de començar.

L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch va ser l’encarregat d’entregar els premis als guanyadors.