SEGRE

CURSES DE MUNTANYA

L'Ultra Trail Valls d'Àneu ja arriba al mig miler de participants

Es disputaran tres proves de diferents nivells

La prova, prevista per als dies 29 i 30 de juliol, es va presentar ahir a la Diputació.

La prova, prevista per als dies 29 i 30 de juliol, es va presentar ahir a la Diputació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pròxima Ultra Trail Valls d’Àneu, una carrera de muntanya prevista per als dies 29 i 30 de juliol, ja ha arribat al mig miler de participants en una edició que constarà de tres proves, totes organitzades per Espot Esquí Club Valls d’Àneu, l’ajuntament d’Esterri d’Àneu i l’Associació Lúdic Esportiva Barcicas.

La competició arrancarà la mitjanit de divendres a dissabte amb la segona edició de l’Ultra Trail Valls d’Àneu, amb un traçat de 96 quilòmetres, un terreny més tècnic i alpí i 7.200 metres de desnivell positiu.

La carrera, de 96 km de recorregut i 7.200 metres de desnivell positiu, arrancarà a la mitjanit

Aquesta és una ultratrail per als amants de la muntanya més alpina, amb només set quilòmetres de pista forestal. El recorregut passarà per Saboareda, la vall de Gerber, la vall de Cabanes, el coll de Bassiero, la vall d’Àneu (Rosari i Garrabea), la collada de Mont-roig i els embassaments de la vall de la Gola i Tres Estanys. Per tant, és una carrera amb un recorregut combinat pel Parc Natural de l’Alt Pirineu i pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

El mateix dissabte, a partir de les nou del matí, s’iniciarà la setena carrera de resistència (CRVA), que es desenvoluparà majoritàriament per camins tradicionals i senders, i que passarà pels diferents pobles de les Valls d’Àneu. El recorregut és de 53 km, amb 3.200 metres de desnivell positiu, si bé una part del traçat es comparteix amb l’Ultra Trail Valls d’Àneu.

I, finalment, diumenge es disputarà la Marxa Popular, que s’iniciarà a Esterri d’Àneu i que es dirigirpà a València d’Àneu i Sorpe. En total, són 25 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 500 metres, sense gaire dificultat, l’objectiu dels quals és fer-los a peu i sense cap parada.

tracking