NATACIÓ CAMPIONAT D?ESPANYA ALEVÍ

Doble

Carrasco i Carbonell, or i bronze

Emma Carrasco i Carla Carbonell, amb les dos medalles.

Lleida va tancar ahir la seua participació al Campionat d’Espanya aleví de natació de Barcelona amb dos medalles més, un or per a Emma Carrasco (CN Lleida) i un bronze de Carla Carbonell (CN Cervera), dos de les protagonistes de les tres jornades a les Picornell.

Carrasco va aconseguir la tercera medalla d’or en els campionats, després d’imposar-se a la prova dels 200 estils 12 anys amb un registre de 2:32.20 i va afegir el títol als dos que va aconseguir dijous en 200 braça i 400 estils. Per la seua banda, Carbonell va aconseguir el bronze a la prova en què Emma va aconseguir l’or, els 200 estils, després d’acabar amb un 2:36.47. La nadadora del CN Cervera va sumar d’aquesta forma la tercera medalla en els campionats, després de ser plata en els 100 esquena i 400 estils. Entre les dos nadadores han aconseguit les sis medalles de Lleida a Barcelona. Carbonell va estar a prop de sumar-ne una setena, però es va quedar a les portes a la prova dels 200 esquena 12 anys, en què va acabar en quarta posició amb un crono de 2:32.95.

Carrasco i Carbonell van aconseguir les sis medalles per a la natació lleidatana en els campionats estatals

L’última jornada dels Campionats d’Espanya també va destacar Toni Grañó, nadador del CN Tàrrega, que va acabar sisè a la prova dels 200 estils 13 anys amb un registre de 2:27.95. Per la seua part, Alexandra Papell, del CEN Balaguer, va finalitzar novena la prova dels 200 estils 13 anys, amb un crono de 2:33.79. Ester Borraz, del CN Lleida, va ser dotzena en els 200 esquena 13 anys, amb un registre de 2:34.30, i al seu torn Mireia Gatnau va aconseguir el lloc 13 en els 200 estils 13 anys (2:35.71). També va entrar al Top 15 Berta Benseny, del CEN Balaguer, a la prova dels 200 esquena 12 anys, que va acabar en 2:42.10. Per la seua part, Maria Alsina, del CN Lleida, va aconseguir la setzena posició en els 400 lliures 12 anys, amb un crono de 5:06.94. Sofia Datsenko, del CN Cervera, va acabar la dissetena en els 200 estils 12 anys (2:44.71) i a la mateixa prova Maria Alsina va ser la vintena (2:46.19). En categoria masculina, Pol Martínez, de l’Inef Lleida, es emportar el lloc 24 en la prova dels 200 esquena 13 anys (2:38.32), i Pepe Vendrell, del CN Lleida, va acabar a la posició 31 en els 400 lliures 14 anys (4:31.33). En les proves de relleus, el 4x100 estils femení del CN Lleida va acabar al lloc 27, el masculí va ser el 18 i les representants del CN Cervera van acabar al 38.