SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓPRIMA PACTADAOFERTESNEGOCIACIÓ

El Barça denunciarà el PSG

Davant de la UEFA si paga la clàusula de 222 milions per Neymar al considerar que incompleix els límits del ‘fair play’ financer || I exigirà al jugador que es pronunciï sobre el seu futur des d’avui mateix

Neymar, entre Luis Suárez i Messi, ahir en l’entrenament abans del clàssic.

Neymar, entre Luis Suárez i Messi, ahir en l’entrenament abans del clàssic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona està disposat a passar a l’atac en cas que el París Saint-Germain acabi pagant la clàusula de Neymar per emportar-se el jugador. Segons fonts oficials del club que van recollir diversos mitjans, no hi ha manera de realitzar l’operació sense saltar-se d’alguna manera el fair play financer. El conjunt blaugrana té previst denunciar davant de la UEFA el PSG si és que, finalment, es decideixen a pagar la clàusula de rescissió del brasiler. Això podria portar conseqüències per al club francès, que seria reincident en aquest tipus de faltes. En el passat, el PSG va solucionar el problema pagant una multa, però en aquesta ocasió, al ser reincident, podria exposar-se a una sanció més severa. De fet, no es descarta una hipotètica suspensió de competicions europees als gals durant un determinat període de temps a tall de càstig.

Quant a l’estat de les negociacions, des del club asseguren que el pare de Neymar no ha fet més que traslladar-los que el seu fill té ofertes i que les està valorant. Les mateixes fonts asseguren que el pare de Neymar no ha demanat una millora salarial, per la qual cosa estan convençuts que el problema del jugador no són els diners. En qualsevol cas, la política del club amb aquest tema està clara: no volen que Neymar se’n vagi, però si no està a gust, pot anar-se’n. Això sí, pagant la seua clàusula de rescissió.

Així de contundent es va manifestar Josep Maria Bartomeu, que va aprofitar les dos entrevistes que va concedir a canals que cobreixen la zona de Sud-amèrica i els Estats Units, com ESPN i BeintSports, per llançar un missatge contundent cap a Neymar i el PSG. “Volem que Neymar segueixi, però existeixen les clàusules. Si vol anar-se’n, que pagui fins a l’última pesseta –amb referència als 222 milions d’euros– i se’n vagi”, va explicar el president blaugrana.

El club té intenció d’exigir al brasiler que es pronunciï sobre el seu futur des d’avui mateix una vegada s’hagi disputat el clàssic que jugava davant del Reial Madrid la matinada passada.

D’altra banda, el silenci que manté Neymar fins al moment es deuria que el davanter estaria pendent de cobrar abans de demà dilluns dia 31 una prima de 25 milions pactada amb el Barça quan va renovar abans d’anunciar la seua decisió d’anar-se’n al PSG, segons va informar El Periódico.

tracking