FUTBOL COPA LLEIDA

Recital del Tàrrega a casa

Els blaugranes derroten amb claredat un equip de superior categoria amb gols de Jorba i Sans || El gol de Gomà en el minut 83 dóna vida a un Alpicat que haurà de millorar si vol remuntar

Un jugador del Tàrrega i un altre de l’Alpicat miren de controlar una pilota dividida davant de l’atenta mirada dels seus companys.F. GASULL

El Tàrrega, amb un futbol brillant i molt inspirat en el seu joc, va vèncer aquest diumenge amb claredat (3-1) un Alpicat que, malgrat estar una categoria per sobre dels blaugranes, podria haver sortit derrotat encara amb més contundència.

És cert que el local Pont va haver de lluir-se parant un penal a Joanan i amb una gran actuació en un un contra un amb Vendrell, però també ho és que el Tàrrega va tenir ocasions molt clares per tancar l’eliminatòria, sobretot en dos oportunitats de Maikel que van acabar amb la pilota estavellant-se al pal, amb 3-0 en el marcador.

Tanmateix, el gol de Gomà en el minut 83 dóna vida a un Alpicat que va veure abans com Jorba marcava dos gols i Sans feia el tercer. Els primers 45 minuts van tenir dos fases molt diferents.

La primera mitja hora va ser de domini altern, mentre que l’últim quart va ser un autèntic vendaval blaugrana. Jorba, en els minuts 34 i 43, va materialitzar el bon joc amb dos gols preciosos que van posar el 2-0 al descans.

Després del pas pels vestidors, el Tàrrega va tornar a sorprendre els del Segrià quan Sans va trencar el fora de joc i va marcar el tercer dels blaugranes. El 3-0 semblava definitiu, però el conjunt de Jordi Oliveres va continuar insistint i va tenir el 4-0 al seu abast fins en dos ocasions. En canvi, el que va aconseguir un gol decisiu per deixar l’eliminatòria viva per a la tornada va ser Gomà, que va marcar per a l’Alpicat en el minut 83.

Un resultat curt per al Tàrrega si es té en compte el nombre d’ocasions i el nivell de joc mostrat per cada equip, però que deixa l’eliminatòria molt oberta de cara a un partit de tornada que es disputarà diumenge que ve (20.00 hores) al Municipal d’Alpicat.