FUTBOL PRIMERA CATALANA

Fabregat salva un punt

Una rematada de cap en l’últim tram del partit permet a l’Alpicat continuar invicte || La Rapitenca va poder sentenciar el matx després del primer gol

Un jugador de l’Alpicat controla el cuir en una acció del partit.

Un jugador de l’Alpicat controla el cuir en una acció del partit.ÒSCAR MIRÓN

Un gol de Fabregat en el tram final del partit va permetre a l’Alpicat sumar un punt en el debut a casa davant del Rapitenca (1-1), en un duel molt disputat en el qual no hi va haver gols fins passat el descans. Al primer temps es van donar moltes accions de perill per part de tots dos conjunts. Per als locals, el perill va arribar a través de Caste, que va disposar de dos ocasions en els deu primers minuts, enviant una pilota al pal al 8. Per a la Rapitenca, que va buscar apropiar-se el duel, una de les accions més clares va ser una rematada de Saddik a l’àrea petita que se’n va anar alta. També Xavi Gomà ho va intentar de cap després d’una centrada de Martínez, però va topar amb les mans de Josué.

Al segon temps, el nivell de joc va baixar i, quan semblava que cap dels dos equips arriscaria per mirar d’emportar-se la victòria, Cristian va aprofitar un mal rebuig a l’àrea de l’Alpicat per enviar la pilota a l’escaire i firmar el gol visitant (0-1). Quan tot just havien transcorregut dos minuts, Saddik, en un u contra u amb Crisos, va enviar una pilota al pal que va hauria pogut significar la sentència per a l’equip de Jordi López Mena.

Malgrat tot, l’Alpicat va seguir donant la cara i Caste va acariciar l’empat al minut 63 al rematar a fora per poc una centrada de Xavi Gomà. La Rapitenca va treballar molt bé defensivament, però no va poder evitar que, al minut 78, arribés l’empat local, en un córner llançat per Gomà que Fabregat va rematar de cap i que va entrar amb potència al segon pal. Els últims deu minuts de l’encontre van ser frenètics, però el lluminós ja no es va moure. Amb aquest empat, l’Alpicat continua invicte a la categoria amb 4 punts.