FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR JUVENIL

El Lleida juvenil cau golejat a casa d’un dels grans favorits

El Lleida juvenil va caure derrotat ahir al feu d’un dels favorits de la categoria, l’Espanyol, que es va mostrar molt superior als lleidatans i va liquidar el partit amb tres gols abans dels primers vint minuts.

El domini blanc-i-blau va ser absolut en la primera meitat i abans del descans ja reflectia el marcador el 4-0 que seria definitiu.

A la represa, l’Espanyol hauria pogut ampliar el compte amb una pilota que es va estavellar al travesser. Amb el pas dels minuts, el Lleida va estirar les línies intentant reduir les diferències entre els dos equips, encara que sense grans ocasions de gol.

Per la seua banda, l’estrella de l’equip, el golejador Bojan Radulovic, que ja ha debutat amb el primer equip, no va poder demostrar la seua qualitat. Al final, un 4-0 que reflecteix la diferència davant d’un dels favorits de la categoria.