SEGRE
Benzema va sortir de titular però va confirmar que està negat davant del gol.

Benzema va sortir de titular però va confirmar que està negat davant del gol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un fuetada de Marco Asensio a l’escaire va aclarir de cop en forma de gol els dubtes d’un Reial Madrid de dos cares, farcides d’incertesa en el primer acte i agradant-se en el segon davant d’una UD Las Palmas en caiguda lliure, al qual van ser incapaços de marcar Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

El Madrid va buscar des de molt aviat els gols per oblidar els dubtes dels anteriors partits. Benzema, que segueix negat de cara a barraca, va disposar d’una clamorosa ocasió en un mà a mà amb el porter canari, que va tapar el xut. L’atac canari va respondre amb una bona jugada en solitari de Vitolo que va rematar mossegat al cos de Casilla.

El Madrid va jugar una primera meitat grisa i va millorar a la segona contra un rival amb ocasions

Aquest va ser el primer patiment per a la defensa local. El Madrid va continuar amb la possessió de pilota, actuant tímidament en atac, mentre que el quadre canari va buscar la seua oportunitat al contraatac. Ronaldo tampoc va desistir en el seu afany de buscar el primer per als seus, però el lusità tampoc va tallar la sequera.

Els de Zidane, a poc a poc, van trobar aquesta profunditat per demolir el mur groc. En un d’aquests intents, a la sortida d’un córner, Casemiro va rematar de cap en un rebuig posant l’1-0. Calleri, just abans del descans, va poder equilibrar de nou el partit amb una rematada de cap que es va perdre per sobre del travesser.

A la represa, el Las Palmas va fer un pas endavant per intentar posar les taules en l’electrònic, però van ser els blancs els que van sentenciar per mitjà d’Asensio. El mallorquí va enganxar un superb cacau des de la frontal directe a l’escaire que va donar tranquil·litat.

Els canaris ja no van inquietar més i el Madrid va sentenciar amb el 3-0.

tracking