SEGRE

ESQUÍ DE MUNTANYA COMPETICIÓ

La selecció de Catalunya d'esquí de muntanya renuncia a competir al Campionat d'Espanya

Els membres de la selecció catalana que es van presentar a Vic.

Els membres de la selecció catalana que es van presentar a Vic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de Catalunya d’esquí de muntanya, en la qual són habituals esportistes com Kilian Jornet o Laura Orgué, ha renunciat a competir aquesta temporada al Campionat d’Espanya, a causa de la situació política que viu el país. En aquest sentit, el seleccionador Joan Cardona va explicar en declaracions a Catalunya Ràdio que “no participarem en cap prova del Campionat d’Espanya. Amb la situació política que estem vivint, és una solució coherent. Si els corredors hi volen anar a nivell personal, poden fer-ho. Per a nosaltres, com a selecció, ens és més important dirigir els esforços cap a les competicions internacionals, que són obertes”.

L’equip es va presentar a Vic, en el marc de la Fira de Muntanya d’aquesta localitat. La selecció catalana començarà una concentració el pròxim dia 19 als Alps, on s’estaran fins al 2 de desembre.

Les principals proves que tenen previstes al calendari de l’any 2018 s’inclouen curses clàssiques com la Pierre Menta, a França, o el Tour de Rutor, a Itàlia.

tracking