SEGRE

FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B I TERCERA

El Linyola cau a casa i Lo Caragol perd el primer partit a la Lliga

Una acció del partit entre el Linyola i el Barceloneta.

Una acció del partit entre el Linyola i el Barceloneta.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pèssima jornada per als equips que competeixen aquesta temporada en la Segona divisió B i a la Tercera de Futbol Sala. A Segona B el Linyola, que s’estrena en aquesta categoria, va patir un nou revés al perdre a la seua pista davant del Barceloneta Futsal per 4-7. Els del Pla d’Urgell es mantenen a l’última posició de la taula, sense haver puntuat encara.

Pel que fa a la Tercera divisió, els dos equips lleidatans més ben classificats, Futsal Lo Caragol i Alcoletge, també van encaixar ahir sengles derrotes.

En el cas de Lo Caragol, van perdre el primer partit de la temporada, precisament davant del nou líder, el Penya Esplugues. L’equip barceloní es va imposar per 9-5, en un duel que va quedar resolt a la primera meitat. Al descans es va arribar amb un resultat de 5-0 a favor de l’equip local. Lo Caragol va reaccionar a la segona i, encara que es va imposar en aquest parcial per 4-5, no va poder evitar la derrota. Després d’aquest 9-5 ocupen la segona posició.

L’Alcoletge va perdre a la seua pista per 3-4 davant de l’Esparreguera, amb la qual cosa perd una ocasió d’atansar-se a les primeres posicions. L’Agramunt va perdre 10-0 a Martorell, el Solsona 4-1 a la pista del Jesús i Maria i la Sentiu, 5-1 a Sant Sadurní.

tracking