EL MILLOREL PITJOR

El Borges segueix en ratxa

Els de les Garrigues van vèncer amb comoditat el Vista Alegre i ja són sisens a la classificació || Amb aquesta victòria, fa cinc partits que els de Joan Roca no perden i estan imbatuts a casa

Els jugadors del Borges celebren un dels gols del partit d’ahir.

Els jugadors del Borges celebren un dels gols del partit d’ahir.ITMAR FABREGAT

El Borges va sumar una important victòria davant de la seua afició i ja suma cinc partits seguits sense perdre que li han servit per ascendir fins a la sisena posició de la classificació. Ahir, els homes de Joan Roca van ser superiors al Vista Alegre i van acabar celebrant una victòria clara per 3-1.

El partit va començar amb el Borges com a amo de la pilota, encara que sense gaires arribades a l’àrea visitant. La primera va ser en el minut 7, amb un xut d’Aitor que acabaria al lateral de la xarxa. Aviat va tenir la seua ocasió el Vista Alegre, després d’una badada defensiva que els visitants no van saber aprofitar. I del possible 0-1 a l’1-0. Jugada molt ràpida d’Aitor, que es va anticipar a la defensa per avançar el Borges (1-0).

Després del gol, els blancs seguien dominant i haurien pogut augmentar el marcador a la mitja hora de joc, però la rematada d’Aitor va ser neutralitzada pel col·legiat a l’assenyalar fora de joc. Poc després, va haver d’aparèixer Xammar per realitzar la primera intervenció destacable de la tarda. I encara a la primera meitat, dos ocasions més per al Borges: la primera, de nou, per a Aitor, i l’última, a punt del descans, un possible penal no assenyalat sobre Pijuan.

Després del pas pels vestidors, el Borges va mantenir el control de l’esfèrica, però va ser Xammar el primer a intervenir davant d’un xut de Pascua. En el 54, el Borges la va tenir amb dos rematades consecutives dins de l’àrea, però el segon es va fer esperar fins al minut 68. Una altra vegada Aitor va ser el més llest i va aprofitar un embolic dins de l’àrea per ampliar l’avantatge del seu equip (2-0). Però, quan el resultat feia més justícia al que s’havia vist sobre el camp, en una jugada confusa i només tres minuts després del gol d’Aitor, el golejador del Vista Alegre, Peralta, feia pujar el 2-1 al marcador.

Podien haver saltat les alarmes al Borges, però els homes de Joan Roca no van perdre el cap. Els locals van seguir manant i creant ocasions fins que en el minut 83, després d’una gran jugada col·lectiva, Torné va posar la sentència amb un gran xut. Fins al final, el Borges no va passar dificultats i encara va tenir alguna oportunitat d’ampliar el seu compte golejador en un partit que va tenir un clar color local.

Amb aquesta victòria, el Borges arriba als 18 punts i ja supera el Lleida Esportiu B i l’Alpicat a la classificació, sent sisè a un sol punt de l’EFAC Almacelles. I cal tenir present que el Borges té encara un partit pendent davant de l’Andorra.

En la pròxima jornada, els de les Garrigues visitaran un Tortosa que està en hores baixes, que només ha sumat set punts fins a la data.

“Estem fent un gran treball davant de la nostra afició”L’entrenador del Borges, Joan Roca, va manifestar després del partit que “per a un equip acabat d’ascendir com el nostre no cedir punts a casa és molt important, i fins ara estem fent un gran treball davant de la nostra afició”. Amb referència a l’encontre disputat contra el Vista Alegre, l’entrenador del Borges va dir que “a pesar de no ser un dels nostres millors partits, hem sabut trobar el camí de la victòria sense sofriment. Hem controlat el Vista Alegre amb un gran treball defensiu i els petits detalls ens han permès guanyar. Ens hem avançat a la primera meitat i hem rubricat el triomf a la segona. Quan estàvem més tranquils, ens han marcat el gol, però no hem vist perillar la victòria en cap moment. Abans del final, hem sentenciat amb el tercer i seguim en una bona dinàmica, després de cinc partits sense perdre i marcant en tots. La pròxima jornada anirem a guanyar Tortosa”.