El Binèfar hauria pogut sentenciar el partit a la primera meitat, però la falta de punteria ho va impedir.

Fraga i Binèfar van firmar les taules en un partit molt igualat entre dos rivals directes per sortir de la zona baixa de la classificació. Amb una meitat per a cada equip, el Fraga va saber reposar-se del primer gol del Binèfar per acabar sumant un punt.

A la primera meitat, el Binèfar es va apropiar l’encontre marcant un gol matiner. El primer temps va continuar controlat per un Binèfar que mantenia la superioritat, creant ocasions molt clares que no aconseguien acabar amb encert, amb la qual cosa va arribar al descans 0-1, amb la sensació que el Binèfar havia deixat escapar l’enfrontament.

A la represa, el Fraga va sortir amb una altra cara marcant el gol de l’empat, des del punt de penal, al cap de pocs minuts de començar. Amb el Fraga dominant, les ocasions van anar succeint-se sense sort per als de Miguel Rubio, que veien com amb el pas dels minuts el joc de toc del Binèfar tornava a igualar el partit.

Finalment, cap dels dos equips va ser capaç de transformar les ocasions i van arribar a la conclusió amb empat.

Tamarit de Llitera

Punt difícil el que va aconseguir el Tamarit aquesta jornada davant un rival en teoria inferior, però que a la pràctica va plantar cara als locals amb una gran intensitat defensiva que va posar en perill l’atac dels lliterans. El porter saragossà, Sopena, va ser el principal protagonista en un partit en el qual el Tamarit va gaudir de més ocasions clares de gol, arribant a fallar un penal i marcant un gol que no va pujar al marcador.

Illueca

Important punt del Montsó davant d’un rival com l’Illueca, que lluita a la zona alta de la classificació. Els visitants van saltar al camp amb un plantejament defensiu clar, que els va permetre mantenir la porteria a zero davant d’un rival que fins a aquell moment havia marcat un gol a cada partit. En atac, el Montsó no va tenir ocasions clares de gol i va arribar al final del partit amb empat sense gols, amb la qual cosa aconsegueix mantenir-se entre els deu primers una jornada més.