L'ICG Llista empata a 6 davant del Vendrell en un trepidant partit i segueix quart

L’ICG Software Lleida Llista i el Vendrell han protagonitzat aquest migdia al pavelló Onze de Setembre un trepidant partit ple de gols i alternatives al marcador que al final s’ha resolt amb un empat a 6.

Els d’Albert Folguera han començat amb mal peu la primera part, ja que un gol de Fernández ha posat el Vendrell per davant al marcador. Però els locals han reaccionat i amb sengles gols de Darío Giménez i Roberto Di Benedetto han remuntat el gol advers. Fernández ha empatat abans que de nou Roberto Di Benedetto tornés a avançar l’ICG. Però dos gols de Cristian, el primer de penal, han posat per davant el Vendrell (3-4), resultat amb què s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha seguit el mateix ritme. Primer Andreu Tomàs ha firmat l’empat a 4, i després Roberto Di Benedetto marcava el seu tercer gol i l’ICG tornava a posar-se per davant. Però el Vendrell estava lluny d’haver dit l’última paraula i ha tornat a remuntar el partit, primer amb un gol de Marc Navarro i després amb un altre de falta directa de Jordi Ferrer. I quan semblava que l’ICG podia perdre els tres punts, Roberto Di Benedetto ha posat el colofó al seu gran partit i amb el quart gol en el seu compte particular ha empatat a 6 quan només faltaven 45 segons per al final. Amb l’empat, el Llista segueix quart i manté un punt d’avantatge sobre el seu rival d’avui.