FUTBOL

El Lleida salva un punt davant d’un rival amb deu jugadors

Empata 1-1 davant del Peralada en un partit en el qual ha fallat un penal i nombroses ocasions clares de gol

El Lleida salva un punt davant d'un rival amb deu jugadors

El Lleida salva un punt davant d'un rival amb deu jugadorsAMADO FORROLLA

El Lleida ha salvat un punt en el temps afegit, avui davant del Peralada (1-1), en un partit en el qual l’equip de Gerard Albadalejo no ha sabut aprofitar la circumstància de jugar en superioritat numèrica durant més de mitja hora i en el que ha malbaratat nombroses ocasions clares de gol, inclòs un penal. Amb aquest empat, l’equip es manté invicte el 2018, després de sumar 7 dels 9 punts en joc, però deixa escapar una gran oportunitat d’atansar-se a la zona de play off.

El Lleida no ha estat encertat en la primera part, que ha finalitzat sense gols i en la segona semblava que tot se li posava de cara, primer amb un penal comès sobre Juanto Ortuño en el minut 48, que el mateix jugador ha errat i després quan, en el minut 56, el porter del Peralada, Gianni, ha estat expulsat amb vermella directa per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea. Però l’equip lleidatà no ha sabut aprofitar-ho.

A més, en el minut 71, el Peralada ha marcat el 0-1 en una jugada molt mal defensada pel Lleida. Moustapha ha perdut una pilota absurda i Montes, ja xutat i malgrat que el seu llançament no ha estat excessivament potent, se li ha colat per sota del cos a Diego Rivas.

En els últims minuts el Lleida ha tancat el Peralada en la seua àrea, però el gol no arribava i ja en el minut 92, Jorge Félix ha encertat una d’elles per salvar un punt i deixar el partit en 1-1.