SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La sub-19 convocarà Bojan

La Federació Espanyola de Futbol demana al Lleida la documentació del davanter per incloure’l a la pròxima llista || Ja ha jugat amb la sub-18 de Sèrbia

Bojan Radulovic, en un partit amb el Lleida davant del Peralada, el mes de gener passat.

Bojan Radulovic, en un partit amb el Lleida davant del Peralada, el mes de gener passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del Lleida Bojan Radulovic, recentment traspassat al Brighton anglès, és molt a prop de debutar amb la selecció sub-19 d’Espanya. El lleidatà, que ja ha jugat amb la sub-18 de Sèrbia, té doble nacionalitat i mentre tingui edat per jugar en seleccions inferiors pot jugar amb Espanya i Sèrbia, però n’haurà d’elegir només una quan arribi a la categoria Absoluta.

La Federació Espanyola, com ja va passar en els casos de Bojan Krkic i Munir, optarà per fer-lo debutar amb la selecció sub-19, per poder comptar amb ell, si manté la progressió, a l’Absoluta. Si arribat el moment només hagués jugat amb Sèrbia, només podria ser internacional amb el seu país d’origen i en cap cas amb Espanya, si prèviament no ha jugat amb una de les seleccions inferiors.

La FEF ha sol·licitat al Lleida la documentació de Bojan Radulovic per confirmar que disposa de la doble nacionalitat i és susceptible de ser seleccionat. Encara que els pares són serbis, Bojan va nàixer a Lleida, cosa que li atorga també la nacionalitat espanyola. Bojan va nàixer quan el seu pare, Radosav Radulovic, actual entrenador del Mequinensa, jugava amb la UE Lleida.

Oficiosament, la FEF ha comunicat al club que l’inclouran en la propera convocatòria.

Més de 3.500 entrades per als clubs a la Supercopa Els clubs de futbol lleidatans ja han sol·licitat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) més de 3.500 entrades per als federats, per assistir a l’encontre que el Barcelona i l’Espanyol disputaran al Camp d’Esports el pròxim 7 de març corresponent a la Supercopa de Catalunya.  Avui finalitza el termini perquè els clubs puguin sol·licitar entrades, que són gratis per als federats.  Els socis del Lleida Esportiu, Barcelona i Espanyol pagaran 5 euros, i per la seua part el públic en general en pagarà 10 per les localitats de Lateral i Gols i 15 per les de Tribuna. El partit s’ha previst per a les 18.45 i l’organització va a càrrec de l’FCF, en col·laboració amb la Paeria i el Lleida Esportiu. Barça i Espanyol tornaran a enfrontar-se al Camp d’Esports, on ja van jugar la Copa Catalunya l’any 2013. Serà en la tercera edició de la Supercopa de Catalunya, competició en la qual fins ara han guanyat un títol cadascun.

tracking