FUTBOL

El Lleida derrota l’Olot i arribarà a l’última jornada de Lliga amb opcions de play off

Venç per 1-0 gràcies a un gol a pròpia porta de l’equip gironí, que ha tingut més ocasions que els de Gerard Albadalejo

El Lleida derrota l'Olot i arribarà a l'última jornada de Lliga amb opcions de play offAMADO FORROLLA

El Lleida arribarà a l’última jornada de la fase regular de la Lliga amb opcions de classificar-se per al play off d’ascens a Segunda divisió A. L’equip de Gerard Albadalejo ha derrotat aquesta tarda l’Olot per 1-0, amb la qual cosa arribarà a l’últim partit a tres punts de la quarta posició. El Lleida anirà a Sabadell amb opcions de play off, però no depèn de si mateix, ja que a més de guanyar ha d’esperar que fallin els seus rivals. El Cornellà ha de perdre el seu partit, mentre que l’Ebre i l’Ontinyent no han de guanyar els seus.

El Lleida ha patit molt davant d’un equip que es juga la permanència i ha vist com el públic, en moltes fases del partit, els ha xiulat i fins i tot ha mostrat els mocadors en senyal de protesta pel pobre joc que estava mostrant l’equip. L’Olot ha jugat millor en diverses fases i ha tingut més arribada a l’àrea rival. L’equip que entrena l’exjugador del Lleida Raúl Garrido ha tingut diverses ocasions clares, però els seus davanters no han tingut encert.

El Lleida només ha tingut una clara ocasió en la primera meitat, amb un rematada al pal de Juanto Ortuño i ha marcat en la segona, gràcies a un autogol de l’Olot. En el minut 68 Pumar ha protagonitzat una acció per la banda, centra a l’àrea, on Jorge Félix estava preparat per rematar, però qui toca la pilota és el defensa Carles Mas, que l’introdueix a la seua pròpia porteria. El Lleida ha sabut mantenir l’1-0 fins el final, mentre que l’Olot ha reclamat un possible penal en el minut 85, per unes mans dins de l’àrea del Lleida. El desenllaç de la Lliga, diumenge vinent a Sabadell.