L’ICG Software planta cara al Barça, que guanya la Lliga a Lleida (2-4)

L’equip blaugrana li ha fet el passadís al Llista, que ha jugat minvat per les baixes

L'ICG Software planta cara al Barça, que guanya la Lliga a Lleida (2-4)

L'ICG Software planta cara al Barça, que guanya la Lliga a Lleida (2-4)JCMC

L’ICG Software ha plantat cara al Barcelona, però minvat per les baixes i acusant el cansament acumulat en l’última setmana, ha perdut per 2-4. Amb aquest triomf, el Barça s’ha proclamat campió de Lliga a l’Onze de Setembre. Abans de començar el partit, els jugadors blaugranas li han fet el passadís als del Llista, com a campions de la Copa CERS.

L’equip d’Albert Folguera ha jugat amb les baixes per lesió de Roberto Di Benedetto i Darío Giménez, als quals s’ha unit durant el partit Joan Cañellas. S’hi ha sumat el cansament pel cap de setmana anterior, quan va guanyar la CERS després de dos intensos partits amb pròrroga i, a més, dimarts va haver de jugar un altre partit de Lliga a Caldes.

Malgrat aquestes circumstàncies el Llista ha posat contra les cordes al Barcelona, que s’ha vist afavorit per algunes decisions arbitrals molt protestades pels jugadors i el públic lleidatans.

El Barça sabia que, després de la derrota del Liceu ahir a Vic, la victòria li donava el títol de Campó de l’OK Lliga i ha sortit decidit a sentenciar el seu doblet, ja que també va guanyar la Copa. El pròxim cap de setmana jugaran la Final Four de la Champions a la recerca del triplet.

Lucas Ordóñez ha marcat el 0-1 en el minut 20 i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En la segona part Marc Gual ha anotat el 0-2 (32') i Matías Pascual ha fet el 0-3 al 39. Semblava que el partit estava sentenciat, però el Llista, que ha tingut nombroses ocasions, ha marcat el 0-1 amb un rematada d’Andreu Tomàs també en el minut 39 i Xixi Creus ha fet el 2-3 en el 43. El Barcelona ho ha passat malament, però una rigorosa falta, la desena dels lleidatans, l’ha transformat Pau Bargalló en el 2-4 definitiu. L’equip blaugrana ha celebrat el títol en la pista mentre els àrbitres es retiraven enmig d’una gran xiulada per part del públic.