SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Tres autocars a Sabadell

El Lleida farà avui recompte final, a causa de les sol·licituds que han arribat per e-mail, i no descarta contractar un quart bus || El club ja té 305 entrades, però és possible que en demani més

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va completar ahir un tercer autocar d’aficionats per al partit que diumenge jugarà a la Nova Creu Alta de Sabadell, en què l’equip que entrena Gerard Albadalejo es juga la classificació per al play-off d’ascens a Segona A. Entre els aficionats que s’hi desplacin en bus i els que ho facin amb mitjans propis el club ja té distribuïdes les 305 entrades que li va enviar el Sabadell, però és possible que n’hagi de demanar com a mínim mig centenar més al club vallesà.

Com que avui és festiu a la ciutat, la venda de tiquets d’autobús i d’entrades per al duel va finalitzar ahir a les 20.00 hores. Tanmateix, el club farà avui el recompte final ja que van arribar moltes sol·licituds a través del correu electrònic. “En principi només hi haurà tres autocars, no crec que n’hi hagi un quart, però tampoc es pot descartar rotundament”, va assenyalar el president Albert Esteve. D’altra banda, val a recordar que al voltant de mig centenar d’aficionats que resideixen fora de Lleida i han sol·licitat l’entrada però no l’han pogut recollir personalment, el club les entregarà el mateix diumenge, a les 17.15 hores, a la porta 4 de la Nova Creu Alta. Pel que fa a l’horari de sortida dels autocars, n’hi ha dos de previstos, a les 11.00 i a les 14.30, però ahir el club no descartava incloure un tercer horari, a les 13.00 hores, ja que es va completar un tercer autocar. Aquest detall també es decidirà avui.

Val a recordar que el Lleida subvenciona al cent per cent el preu de les entrades als abonats que es desplacin, tant als que viatgin pel seu compte com els que ho facin amb els autocars. També estan totalment subvencionades les entrades per als que no siguin abonats, sempre que es desplacin en els autocars noliejats pel club. Els que ho facin pel seu compte hauran de pagar deu euros per l’entrada.

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, es va mostrar convençut ahir que “si guanyem a Sabadell, jugarem el play-off” i va reiterar que “farem el que sigui necessari per guanyar. On no arribin les cames, hi posarem el cor”. Albadalejo no va ocultar la dificultat de guanyar aquesta temporada a la Nova Creu Alta.

“Hem de fer una cosa molt difícil que només ha aconseguit l’Olot. I a partir de llavors, esperar la resta de resultats. Nosaltres només hem de pensar en el nostre partit. Hem de guanyar un equip que la temporada vinent serà un candidat a fer el play-off”.

El tècnic blau va coincidir amb el president del club, Albert Esteve, que a la compareixença davant els mitjans dimarts passat va assegurar que “si guanyem, farem el play-off”. En aquest sentit, va dir: “El subscric completament perquè estic convençut que si guanyem, tindrem moltes opcions de fer el play-off”.

El tècnic barceloní preveu un partit “igualat”. “Jugarem contra un rival que intentarà que no passin gaires coses al llarg del matx. Són molt fiables a casa. Per la nostra part, volem batre una dada. El Sabadell no ha rebut cap gol a les primeres parts i veurem si ho aconseguim.” A més, va afegir que “és un equip 10 a nivell defensiu”.

Per la seua banda, va destacar que el Sabadell també “s’hi juga molt. Dir el contrari no seria real perquè tots en aquesta categoria ens juguem molt: com donar una bona imatge perquè et renovin o perquè es fixin en tu altres equips i, sobretot, per respecte als seguidors “.

Albadalejo va assenyalar que creu en el fair-play de l’Alcoià davant de l’Ontinyent i que “faré dos tombarelles al vestidor com he promès si ens classifiquem”.

L’equip de Toni Seligrat ha empatat 21 dels 37 partits

El Sabadell, que entrena l’extècnic blau Toni Seligrat i el propietari del qual és el lleidatà Esteve Calzada, només ha perdut un partit a casa, amb l’Olot, i en total a la Lliga ha empatat vint-i-un dels trenta-set que s’han disputat fins al moment, de manera que s’erigeix en el rei de l’empat de les tres principals categories del futbol espanyol. És complicat trobar en una lliga de vint equips un conjunt que hagi empatat més de la meitat dels partits disputats, i aquest és el cas del pròxim rival del Lleida. L’única derrota a la Nova Creu Alta del conjunt arlequinat va ser el dia 14 de gener davant de l’Olot, quan va cedir per 1-2.

Tres nens posen amb les entrades per al partit de Sabadell a l’adquirir-les ahir al club.

Tres nens posen amb les entrades per al partit de Sabadell a l’adquirir-les ahir al club.AMADO FORROLLA

Tres nens posen amb les entrades per al partit de Sabadell a l’adquirir-les ahir al club.

Tres nens posen amb les entrades per al partit de Sabadell a l’adquirir-les ahir al club.AMADO FORROLLA

tracking