SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Triomf aragonès a Lleida

El Reial Saragossa conquereix el torneig disputat a l’Atlètic Segre al vèncer a la final una selecció lleidatana per 3-0 || El Barça, tercer al golejar el Girona

Una acció espectacular durant el partit entre el Saragossa, que va ser el campió, i el Barcelona.

Una acció espectacular durant el partit entre el Saragossa, que va ser el campió, i el Barcelona.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Saragossa es va adjudicar el torneig quadrangular per a infantils de primer any que es va disputar ahir a Lleida al derrotar a la final una selecció lleidatana per 3-0. El torneig, en l’organització del qual col·labora la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol, es va disputar al camp municipal Ramon Farrús amb un cartell de luxe en el qual també figuraven el FC Barcelona, que va ser tercer, i el Girona, últim classificat al caure golejat pels blaugranes a la final de consolació per 6-0.

L’equip saragossista, en el qual els seus jugadors van deixar molt bones sensacions, ja es va classificar en primera posició a la lligueta prèvia entre els quatre equips. Els aragonesos es van imposar al Barça per 2-0, a la selecció lleidatana per 2-1 i van empatar amb el Girona (1-1).

El dissabte dia 16 es disputa la fase final d’aquesta Champions del futbol base en benjamins i alevins

La selecció provincial, que dirigia el lleidatà Alberto Gallego, va ser l’agradable sorpresa al plantar-se a la final, després de competir de tu a tu amb tres rivals de molt alt nivell en aquesta categoria infantil. El Barça, en canvi, va suposar la gran decepció del torneig, ja que s’esperava més dels campions d’aquesta temporada de la categoria Preferent. Només en el partit pel tercer i quart lloc es van desfermar i va ser el Girona, que també va oferir un bon nivell, el que va pagar els plats trencats.

D’altra banda, els tornejos de futbol base de final de temporada continuen a Lleida i avui mateix es disputa la III edició del Memorial Josep Calderó, una competició alevina que organitza la UE Balàfia, amb un total de vint equips de quinze clubs de Catalunya, la majoria de Lleida i comarques. Els vint equips es dividiran en grups de quatre. Els partits constaran de dos parts de dotze minuts cada una, excepte la final, que tindrà una durada de tres parts de deu minuts cada una.

I dissabte que ve, dia 16, hi haurà el plat fort amb la disputa de la fase final de la Copa Atlas Energia, benjamí i aleví, que tindrà com a seus els camps de l’Atlètic Segre i de l’AEM.

Una acció espectacular durant el partit entre el Saragossa, que va ser el campió, i el Barcelona.

Una acció espectacular durant el partit entre el Saragossa, que va ser el campió, i el Barcelona.LLEONARD DELSHAMS

tracking