SEGRE

DEPORTES

Messi busca els quarts

França i Argentina obren els vuitens de final en un duel entre favorites, però al qual arriben amb diferents sensacions || L’albiceleste va assajar els penals

Messi es refresca durant l’entrenament d’Argentina.

Messi es refresca durant l’entrenament d’Argentina.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer partit de vuitens de final es disputa avui a Kazan (16.00/Cuatro). El França-Argentina bé podria ser tota una final. Però és només l’inici de les eliminatòries. Un duel de luxe entre dos dels grans favorits al títol, diversos barcelonistes cara a cara (Umtiti i Dembélé contra Messi) i amb Griezmann com a màxima figura d’una França que tem Leo.

La selecció argentina va assajar ahir els penals en el seu últim entrenament abans del partit, ja amb tots els jugadors disponibles després de la reincorporació d’Enzo Pérez. Absent en la sessió d’ahir per un cop al maluc, el centrecampista de River Plate es va afegir al treball amb el grup, per la qual cosa el tècnic Jorge Sampaoli compta amb els 23 jugadors. “Somio amb veure una Argentina amb molta passió, però sobretot amb molt futbol. Si no controlem el futbol, el joc per si mateix, segurament acaba sent un partit físic que no ens convindrà. Argentina té el millor jugador del món però també té altres jugadors capaços de complicar França en altres matisos”, va dir ahir Sampaoli.

“Messi pot marcar la diferència però Argentina no és només ell; a vuitens, el comptador és a zero”

Per la seua part, la selecció francesa, encara que va segellar la classificació folgadament per acabar primera de grup, sent molt de respecte per l’equip argentí. De fet, voreja fins i tot la por, com es va encarregar de plasmar ahir el diari L’Équipe a la seua portada.

El veterà rotatiu esportiu va situar Messi en el centre de la imatge que obria la seua edició envoltat de cinc futbolistes francesos i sota un lema escrit en castellà que parlava per si sol: “¡No pasará!”

El tècnic gal, Didier

Deschamps,

va assenyalar que Leo Messi “pot marcar la diferència”, però va remarcar que Argentina “no és només ell perquè té molta experiència i a vuitens de final els comptadors es posen a zero”.

La solidesa d’Uruguai desafia la Portugal de Cristiano Ronaldo Les seleccions d’Uruguai i Portugal buscaran avui (20.00/Telecinco) a l’Estadi Fixt de Sotxi tornar als quarts de final d’un Mundial en un duel entre dos combinats molt similars i que compten amb davanters de talla mundial (Luis Suárez i Cavani a Uruguai i Cristiano a Portugal) i un sistema defensiu de molta solidesa contrastada.

Messi es refresca durant l’entrenament d’Argentina.

Messi es refresca durant l’entrenament d’Argentina.EFE

tracking