FUTBOL COPA LLEIDA

Victòria d'un Mollerussa més efectiu

Els de la Noguera van portar el ritme però no van poder marcar || El partit de tornada serà diumenge vinent

Un jugador del Mollerussa intenta controlar una pilota de cap davant de l’oposició d’un rival del Balaguer.AMADO FORROLLA

El Mollerussa es va emportar ahir el primer assalt de la primera eliminatòria de la Copa Lleida després d’imposar-se al Balaguer per 0-2, en un partit en el qual els de la Noguera van posar el joc i les ocasions i els del Pla d’Urgell, els gols. El Mollerussa en va tenir prou amb convertir les escasses dos ocasions de les quals va disposar per doblegar un Balaguer dominador però molt desencertat.

Malgrat el resultat, el partit va començar amb un Balaguer desbocat que mantenia la porteria defensada per Eduard Caba sota setge. Només havien passat dos minuts quan Adrià va encendre totes les alarmes a la banqueta visitant quan després d’una bona jugada de combinació es va plantar sol davant del porter, que va aconseguir desviar el seu tret. Poc després, una jugada confusa després d’un córner va acabar amb un defensa visitant traient la pilota sobre la mateixa línia de gol. En el minut 12 va ser Vendrell qui va tenir una ocasió d’or. El de Balaguer va anticipar una passada dins de l’àrea rival, però a l’hora de disparar va perdre l’equilibri i va acabar enviant l’esfèric directament a les mans de Caba. Malgrat el gran domini local, en el minut 32 una cadena d’errors defensius va deixar sol davant del porter Putxi, que a diferència dels seus rivals, no va perdonar.

El Balaguer va pagar el seu desencert en les múltiples ocasions de què va disposar a l’inici del partit

El 0-1, va ser un cop dur per als de la Noguera, que van cedir momentàniament la iniciativa al Mollerussa. Tanmateix, els de Balaguer no van tardar a refer-se i tornar a pressionar la porteria visitant. Malgrat això, en el millor moment local va arribar l’espectacular segona diana del Mollerussa. Raya va enviar la pilota al fons de la xarxa pràcticament des de mig del camp, després de veure el porter local Hichem mal col·locat (0-2).

En la represa, el Balaguer va voler retallar distàncies però no va poder. Els del Pla d’Urgell es van tancar enrere, renunciant completament a l’atac, amb l’excepció d’algunes tímides contres, que eren neutralitzades sense gaire dificultat per la defensa local.

El partit de tornada es jugarà diumenge vinent a Mollerussa, on els de la capital de la Noguera hauran d’intentar compensar el desavantatge.