Acomiaden la gira amb derrota

El Barça va merèixer més davant del Milan però va perdre amb un gol d’André Silva a l’afegit || Malcom va enviar una pilota al pal, i Rafinha, Arthur i Puig van ser els més destacats

Els jugadors del Milan celebren l’únic gol del partit, amb el qual van superar el Barça.EFE

André Silva va marcar el gol amb què el Milan va superar (1-0) el Barça a l’últim partit de la gira nord-americana dels blaugranes. Silva va aprofitar una passada de Kessié i va acabar superant Ter Stegen, que havia sortit a la segona meitat.

El resultat no va reflectir en absolut el que va tenir lloc a Santa Clara, on el domini per part del Barça va ser complet al tenir més la pilota, generar el millor futbol al centre del camp i crear més ocasions.

Munir, en la primera acció, va posar en un compromís Donnarumma, que es va veure obligat a enviar l’esfèrica a córner. Als 36 minuts, Arthur va estar a prop d’aconseguir un altre golàs, quan en un llançament va obligar Donnarumma a estirar-se per evitar el gol.

Malcom va protagonitzar alguna jugada de brillantor i, al minut 40, va llançar un tret potent per estavellar la bimba a la base del pal esquerre. Però encara faltava una altra ocasió més abans del descans, que va tenir Munir, quan va disparar perquè la pilota se n’anés lleugerament desviada.

Els canvis van fer que el partit perdés intensitat i les oportunitats de gol també van desaparèixer. La primera va arribar als 56 minuts, quan Malcom va llançar un potent tret i va obligar Donnarumma a forçar el córner. La primera diana del Milan va arribar al minut 69 després d’un xut de Suso. El Barça va tenir la penúltima del partit al minut 85 amb Puig com a protagonista, després de col·locar una pilota picada a Semedo, que no va poder acabar de rematar. Després, el del planter va estar a punt d’anotar quan es complia el minut 90.

Quan tot apuntava que el partit es decidiria als penals, André Silva va anotar la diana de la victòria per al Milan, resultat amb el qual el Barça va acomiadar la seua gira pels Estats Units.

Arturo Vidal arriba a Barcelona i avui serà presentat a l’estadi El xilè Arturo Vidal, última incorporació del FC Barcelona per a la temporada vinent, va arribar ahir a Barcelona i avui serà presentat com a nou futbolista blaugrana. Vidal, que ahir a la nit va posar per a la premsa a la botiga oficial del club, té previst firmar el contracte amb el Barça a les 12.30 a la Llotja President Suñol i a les 13.00 serà presentat de forma oficial.

Posteriorment, el jugador posarà de nou per a la premsa i a les 14.15 està prevista la primera roda de premsa com a jugador blaugrana. Abans de la presentació, el xilè haurà de passar un exhaustiu control mèdic a les instal·lacions del FC Barcelona. La presentació serà a porta tancada, ja que les obres al Camp Nou encara segueixen.