El Tamarit només va poder sumar un punt en la primera jornada malgrat dominar el partit.ESTHER RIVERA

Regust agredolç per al Tamarit en el seu primer partit de Lliga, en el qual no va poder passar de l’empat (1-1) davant d’un San Lorenzo molt tancat en defensa que va complicar força el partit als de la Llitera. Va començar dominant el Tamarit en els primers compassos del matx contra un San Lorenzo tancat a la seua meitat del camp. La primera ocasió de l’equip local va arribar als primers minuts de l’encontre fruit d’una falta directa que va acabar a les mans del porter.

La primera mitja hora del partit va estar marcada per la manca de futbol per part dels dos equips, que van basar el joc en la defensa i en cops de pilota a la recerca d’un contraatac que mai no va arribar. Però a partir del minut 30 van arribar les ocasions i el Tamarit en va tenir fins a quatre en poc més de vuit minuts, encara que sense sort en la definició. El San Lorenzo, per la seua part, també hauria pogut marcar en una contra, però el porter local va aconseguir aturar la pilota per arribar al descans 0-0.

El Tamarit va sortir a la segona a la recerca del gol després de l’aposta per Galcerán per part del tècnic local. Malgrat això va ser el San Lorenzo el que es va avançar en el 65 aprofitant un rebuig dins de l’àrea. Poc després el Tamarit aconseguia el gol de l’empat en el que semblava la reacció local, però el San Lorenzo va tornar a posar la por al cos dels aficionats lliterans quan l’àrbitre assenyalava un penal a favor dels visitants. Finalment, el San Lorenzo no va marcar i el partit va arribar al final amb el marcador 1-1 i el primer punt de la temporada per al Tamarit.