SEGRE

HOQUEI COMPETICIONS EUROPEES

El Llista, directe a vuitens

L’equip lleidatà, actual campió de la Copa CERS, queda exempt de la primera ronda i aparca Europa fins a l’1 de desembre || Debut amb el vencedor de l’encreuament entre el Girona i el Darmstadt

La plantilla del Lleida Llista al celebrar el títol de campions de la CERS el passat mes d’abril a l’Onze de Setembre.

La plantilla del Lleida Llista al celebrar el títol de campions de la CERS el passat mes d’abril a l’Onze de Setembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Llista no debutarà a la World Skate Europe Cup –nova denominació de la Copa CERS– fins a l’1 de desembre. L’equip lleidatà, actual campió de la competició, va quedar ahir exempt de la primera ronda, després del sorteig que es va celebrar a la localitat italiana de Correggio. Per tant, entrarà a la competició directament a vuitens de final i s’estalvia l’eliminatòria que es disputarà els dies 20 d’octubre i 17 de novembre, per la qual cosa es podrà centrar en la Lliga, que començarà el 22 d’aquest mes, i en la Copa Intercontinental, que es disputa a la localitat portuguesa de Barcelos el 29 i 30, també d’aquest mes.

Al sorteig de la primera ronda de la World Skate Europe Cup hi havia vint-i-vuit equips. Però quatre van quedar exempts. A més del campió Lleida Llista, passen directament el Voltregà, el Viareggio italià i el Sa Merignac francès. Aquests quatre equips s’uniran a vuitens als dotze que seguiran endavant després de la primera ronda.

El resultat del sorteig els permet centrar-se en la Lliga, en què debutaran amb el Sant Cugat el 23-S

Pel que fa a la resta d’equips de l’OK Lliga que competeixen a la WSE Cup, van quedar aparellats així: l’Igualada s’enfrontarà amb l’RHC Url de Suïssa, amb la tornada fora de casa; el Caldes jugarà contra el Tomar portuguès –rival del Llista la passada temporada– amb la tornada a casa, i el Girona es jugarà el pas a vuitens contra el Darmstadt alemany, amb la tornada a casa.

Precisament, l’eliminatòria de vuitens de final la jugarà l’equip d’Albert Folguera contra el guanyador d’aquest encreuament entre el Darmstadt i el Girona. El partit d’anada es jugarà l’1 de desembre i el de tornada, a l’Onze de Setembre, serà el dia 19 de gener. Els encreuaments de quarts de final es disputaran els dies 16 de febrer i 9 de març, i per la seua part la Final Four, de la qual encara s’ha de decidir la seu, serà el 27 i 28 d’abril.

Quant a la resta de competicions europees, que també es van sortejar ahir a Correggio, a la Lliga Europea, el Barcelona, actual campió, va quedar enquadrat al Grup A, amb l’Oliveirense, Follonica i Dinan Quévert; el Liceo al B, amb Sporting, Forte dei Marmi i SKG Herringen; el Reus al C, amb Wasken Lodi, Porto i St. Omer i, finalment, el Noia va quedar al D, amb el Benfica, Monza i Montreux.

Pel que fa a la Lliga Europea Femenina, el Gijón també va quedar exempt com a vigent campió, i per la seua banda el Manlleu s’enfrontarà amb el Bison Calenberg alemany, el Voltregà amb l’Stuart Massama i el Palau de Plegamans amb el Nantes.

El Llista, que demà té partit de quarts de final de la Lliga Catalana, debutarà a l’OK Lliga el 23 d’aquest mes rebent a l’Onze de Setembre el Sant Cugat, equip que acaba d’ascendir. La primera sortida serà el dia 30 a Calafell.

Al club li costa entre 5.000 i 6.000 euros cada desplaçament a EuropaEl president del Lleida Llista, Enric Duch, es va mostrar molt satisfet amb el resultat del sorteig, tant des del punt de vista esportiu com des de l’àmbit econòmic. “Estem molt contents. En principi ens podem estalviar dos desplaçaments europeus i, a nivell esportiu, podrem centrar-nos en l’inici de Lliga al no haver d’afrontar competició europea fins a l’1 de desembre”, va valorar el dirigent. Duch va destacar que, a més del desplaçament de setzens de final, del qual queden exempts, si es compleix la lògica i el Girona elimina el Darmstadt alemany en aquesta primera ronda de la World Skate Europa Cup, el Llista també s’estalviaria un viatge a Alemanya. Cada desplaçament europeu costa al club lleidatà entre 5.000 i 6.000 euros, per la qual cosa no haver de desplaçar-se a Europa en dos rondes li suposa un estalvi d’entre 10.000 i 12.000 euros.

tracking