FUTBOL PRIMERA CATALANA

Tercer triomf consecutiu

Els homes de Radosav Radulovic superen el Gavà per la mínima gràcies als gols de Joel Chiné i Roger Canadell || Malgrat la important victòria, l’EFAC continua sense exhibir un bon joc

Dos jugadors de l’EFAC celebrant una acció del partit.

Dos jugadors de l’EFAC celebrant una acció del partit.NICOLAS ARLAZÓN

L’EFAC Almacelles ja suma nou dels dotze punts possibles en un inici de temporada immillorable pel que fa a resultats. El quadre lleidatà ja acumula tres victòries consecutives, encara que totes sofertes. L’última, ahir davant del Gavà (2-1) en un xoc en el qual els de Radoslav Radulovic, que continuen sense trobar-se a gust a la gespa i es van veure superats en múltiples fases del partit, també es van imposar per la mínima gràcies als gols de Joel Chiné i Roger Canadell.

El triomf va arribar després de 90 minuts soferts en què els lleidatans van tornar a anar a remolc. Això sí, malgrat no haver fet gaires mèrits, el partit se li va posar de cara a l’Almacelles al minut 6, quan l’àrbitre, les decisions del qual van ser molt discutides per tots dos equips durant tot el partit, va assenyalar un clar penal sobre Marc Viladegut, que va caure dins de l’àrea quan es disposava a rematar una falta lateral.

Un penal al minut 6 transformat en gol per Chiné va posar el partit molt de cara a l’EFAC

L’encarregat d’executar i anotar la pena màxima va ser Chiné que, malgrat ser central, és un dels especialistes de l’equip en aquest apartat. La diana local va fer reaccionar els barcelonins, que a partir d’aquell moment es van apropiar el control de la pilota i van disposar de moltes ocasions per aconseguir l’empat. La més clara va ser al minut 37, quan per sort per als locals el col·legiat va invalidar un gol per fora de joc.

A la represa, la dinàmica va ser molt similar i un humil EFAC va fer tot el que va poder per parar les constants arribades del Gavà. La primera per als rivals va arribar amb un servei de falta. Poc després, al minut 57, els barcelonins es van trobar amb un penal a favor, que Quiles es va encarregar de transformar en l’empat.

Un partit més, durant els últims trenta minuts, en el qual els de Radulovic, que va modificar el sistema per buscar solucions, van treure tot el caràcter i van ser capaços de capgirar la situació. Òscar Canadell va tenir la primera oportunitat per tornar a avançar-se poc abans que el seu germà fes pujar al marcador el 2-1 definitiu. Roger Canadell, amb un xut creuat, va firmar la segona diana de la tarda aprofitant una centrada de Marc Viladegut al segon pal. A partir d’aquest gol, que va arribar al minut 72, el marcador ja no es va tornar a moure, tot i que Òscar i Edu van tenir opcions d’augmentar la diferència a favor dels locals.

Malgrat tot, l’EFAC suma tres nous punts, encara que sense brillantor, que li permeten continuar mantenint-se a la part alta de la taula. El cap de setmana vinent, els de Radosav Radulovic intentaran mantenir la bona ratxa davant del Borges Blanques, un conjunt contra el qual van caure durant la pretemporada.

“No hem demostrat un gran joc” L’entrenador de l’EFAC, Radosav Radulovic, es va mostrar content amb el resultat del partit malgrat que va admetre que el seu equip encara no es troba en un moment de joc “òptim”. “No hem demostrat un gran joc en les quatre primeres jornades però hem aconseguit nou punts i hem guanyat un gran rival com és el d’avui”, va declarar. “Al final hem guanyat i vull felicitar el meu equip, que ha tingut molta paciència i ha sabut ser-hi en els moments crítics”, va explicar. “No estem en un moment òptim però l’important quan les coses no funcionen és anar guanyant i buscar solucions als problemes”, va afegir.