SEGRE

HANDBOL CLUBS

L'Handbol Pardinyes reclama pista

El club ja no pot incorporar ningú i demana més hores de pavelló al guanyar 70 jugadors en tres anys || Insten a cobrir una pista del col·legi Riu Segre

Jugadores dels equips femenins de l’Handbol Pardinyes, en un entrenament d’aquesta setmana.

Jugadores dels equips femenins de l’Handbol Pardinyes, en un entrenament d’aquesta setmana.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Necessitem més espai. Ja no podem incorporar més jugadors ni utilitzar més hores de pista”, expliquen José Miguel Zubieta i Txema del Rosal, president i director esportiu, respectivament, de l’Handbol Pardinyes, que creuen que la Paeria ha de plantejar-se “a curt termini” una solució al problema de saturació que té el pavelló municipal de Pardinyes, que aquest club d’handbol comparteix amb altres entitats esportives del barri.

“Sens dubte és un èxit que una instal·lació esportiva municipal aculli tanta gent practicant esport”, afegeix Del Rosal, que veu la clau de l’èxit generalitzat en l’existència de moltes i bones instal·lacions esportives municipals i en què “molts clubs estem treballant molt bé i és una evidència que ens falta espai”.

Zubieta afegeix que és un problema quadrar “la programació d’entrenaments i de partits. Posats a demanar, està clar que volem un altre pavelló o una solució a aquest problema”. Una de les que s’han plantejat a la Paeria és cobrir una de les pistes del col·legi Riu Segre, pròxima al pavelló. “En aquest sentit hi ha una proposta d’Orvepard a la Paeria que ajudaria a solucionar el problema. Estaria molt bé guanyar hores en un espai tan pròxim”, afegeixen.

L’Handbol Pardinyes ha crescut en setanta jugadors en els tres últims anys. “Ara tenim 190 jugadors i jugadores, repartits en onze equips en competició, cinc de masculins, cinc de femenins i un de mixt. A més d’altres dos fora de competició”, diu Del Rosal.

tracking