SEGRE

FUTBOL ENTITATS

Joan Soteras ja és el nou president de la Catalana

Tres lleidatans, a la seua directiva

Joan Soteras, amb els lleidatans Jordi Solé, Jordi Terés, Josep Lleó i Raül Sus.

Joan Soteras, amb els lleidatans Jordi Solé, Jordi Terés, Josep Lleó i Raül Sus.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala d’actes de la Federació Catalana de Futbol (FCF) va ser ahir l’escenari de la presa de possessió del nou president de l’entitat, Joan Soteras, que pren el relleu del lleidatà Andreu Subies, que va deixar el càrrec per assumir la vicepresidència de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que dirigeix Luis Rubiales.

Subies va assistir a l’acte per mostrar el seu suport a la nova junta, a la qual s’integren tres lleidatans. Jordi Terés continua com a vicepresident de l’FCF, a banda de delegat a Lleida, i assumeix una nova funció, la de responsable de les delegacions territorials. El també lleidatà Josep Lleó manté una altra de les vicepresidències. El tercer lleidatà és Jordi Solé i, a més, Raül Sus assumeix noves responsabilitats a la Catalana.

L’acte va comptar també amb la presència del secretari general d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras; el president de la UFEC, Gerard Esteva, els presidents del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i del Girona, Delfí Geli, així com el vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont. Soteras va agrair la confiança per part dels clubs catalans.

tracking