El Térmens venç un inoperant Torrefarrera

El Térmens va sumar a Torrefarrera, 0-1, la segona victòria de la temporada.

El Térmens va sumar a Torrefarrera, 0-1, la segona victòria de la temporada.ITMAR FABREGAT

Victòria sense complicacions per a un Térmens que es va trobar amb un Torrefarrera sense motivació, que va anar darrere del rival durant tot el matx. Els visitants van sortir al camp amb un plantejament defensiu que a poc a poc es va tornar en un joc més ofensiu a causa de la permissivitat del Torrefarrera. Els locals no van arribar a la meta del Térmens i poc abans del descans els visitants van aconseguir marcar per anar camí dels vestidors amb un 0-1 que complicava la remuntada local. A la segona part, es va mantenir el mateix ritme i el Térmens va aconseguir manter la porteria a zero per acabar emportant-se el duel.