Victòria del Mollerussa per tornar a ser líders

El Mollerussa, amb superioritat numèrica durant 60 minuts, es va imposar gràcies al gol de penal de Puiggròs || Els homes de Turull tornen a guanyar després de tres jornades seguides empatant

Un jugador del Mollerussa passa la pilota envoltat de pressió rival.

Un jugador del Mollerussa passa la pilota envoltat de pressió rival.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa es va endur la victòria per la mínima davant d’un Sant Ildefons que va acusar disputar una hora de joc amb un home menys. Els locals van aprofitar l’oportunitat i van fer el just per emportar-se els tres punts, després d’una primera part en què l’expulsió del visitant Casares, quan tan sols s’havien disputat 30 minuts, va suposar el penal que transformaria Puiggròs en l’1-0.

Els del Pla d’Urgell van sortir al camp a buscar la victòria, portant la inciativa del joc i amb clar domini sobre el rival. En el minut deu, va arribar la primera i única ocasió de perill del Sant Ildefons, després d’una rematada d’Alabau rebutjada per Balagué. La rèplica local va ser quatre minuts després, quan Ricky va rematar alt després d’un córner. Els minuts van avançar a favor del Mollerussa, que va controlar el joc i va amenaçar l’àrea rival. Casares va cometre una pena màxima i va deixar el seu equip amb deu homes al veure la segona groga en el minut 31, en una acció decisiva en el desenvolupament del matx. Puiggròs no va fallar i va anotar el gol que va donar la tranquil·litat als locals abans del descans.

Es va començar la segona meitat en un escenari molt diferent. El Sant Ildefons va moure la banqueta i va reorganitzar l’equip, tancant-se darrere i cedint encara més el control a l’equip local. El contraatac era l’única esperança per incomodar el Mollerussa. El líder va proposar un joc de domini i tranquil·litat, amb possessions llargues però sense perillar la meta d’Arnalot. La falta de profunditat local va esperonar el Sant Ildefons, que va agafar aire en els últims minuts i va intentar buscar la igualada mitjançant centrades laterals en el tram final del matx, però la saga del Molle va demostrar la seua solidesa i va mantenir la porteria a zero un partit més. És la sisena vegada que els de Turull aconsegueixen deixar la porteria a zero, confirmant que quan l’equip no encaixa suma els tres punts. La falta de gol no ha de preocupar de moment el vestidor, ja que divuit punts de vint-i-nou possibles han estat amb triomfs per la mínima, és a dir, si el Mollerussa anota un gol i no el rep, s’assegura la victòria. Així ho ha aconseguit fins al moment el cos tècnic de Turull, amb sis victòries per 1-0 de les nou totals que situen l’equip a dalt de tot de la taula. La bona ratxa segueix i després d’empatar en les tres últimes jornades el Molle guanya i ja són 55 partits sense perdre. Increïble.

Dissabte es disputarà el duel entre l’Andorra i el Mollerussa, corresponent a la jornada 7, i el líder espera distanciar-se a 5 punts del segon.

Turull: “Estic satisfet dels meus jugadors” El tècnic local va voler destacar el rendiment de tot l’equip: “Avui hem estat molt bé, estic orgullós del rendiment dels meus jugadors, sobretot de Martí i Clivillé, que són menys habituals i han estat magnífics”. Turull va donar importància a la superioritat de l’equip en el partit i a la victòria merescuda. L’entrenador va confessar que es tractava d’una victòria clau per seguir en les primeres posicions. “Sumar en el partit ajornat de dissabte és molt important per arribar a les vacances amb avantatge sobre els altres rivals, però anem partit a partit”, va declarar Turull.