SEGRE

VOLEIBOL ACTIVITATS

Craviotto, amb el Balàfia Vòlei

El doble campió i quatre vegades medallista olímpic en piragüisme va exercir de padrí dels equips || Aquest any el repte és classificar-se per a Tòquio 2020

Saül Craviotto ahir amb tècnics, nens i nenes del Balàfia Vòlei al pavelló municipal Juanjo Garra.

Saül Craviotto ahir amb tècnics, nens i nenes del Balàfia Vòlei al pavelló municipal Juanjo Garra.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El piragüista lleidatà Saül Craviotto, dos vegades campió olímpic (a més d’una plata i un bronze) i en tres ocasions del món, va exercir ahir de padrí dels equips del Balàfia Vòlei, en què va aprofitar un forat a la seua atapeïda agenda i els pocs dies que ha estat a Lleida per compartir uns minuts amb nens i nenes del planter del club lleidatà al pavelló municipal Juanjo Garra.

Des que va guanyar el programa de TVE MasterChef Celebrity al novembre, a més de ser pare per segona vegada, d’oferir xarrades com a agent de la Policia Nacional, d’aparèixer a revistes com Hola i Men’s Health o de publicar el llibre 4 años para 32 segundos, el piragüista ha gravat desenes d’anuncis i ha participat en encara més actes publicitaris, però segueix sent en essència la mateixa persona senzilla que va sortir per primera vegada de Lleida quan tenia quinze anys per complir el somni d’arribar a l’elit.

“Tinc una agenda social bastant àmplia i abaixaré una mica el pistó per centrar-me a competir”

“Sempre és bonic estar al costat de nens que practiquen esport i més sent a la meua ciutat, al meu barri, a més. Estic encantat i quan vinc aquí sempre vull aprofitar el temps al màxim”, va dir l’esportista que, a més, té una neboda, filla de la seua germana Mireia, a la base del Balàfia Volei.

Dimarts que ve, Craviotto reprendrà els entrenaments, després de l’aturada nadalenca, amb una concentració a La Cartuja (Sevilla), i aquest any el gran objectiu és la classificació per als Jocs de Tòquio 2020. “Tinc una agenda social bastant àmplia, però no m’he perdut cap entrenament. Al final el que faig és no respectar tant el descans, tot i que també és molt important per a un esportista, i a les tardes lliures aprofito per viatjar als esdeveniments on em conviden. Aquest any intentaré abaixar una mica el pistó en el tema de compromisos, perquè és veritat que he de centrar-me més en la competició”, va explicar.

Els Jocs Europeus al juny a Minsk (Bielorússia), però sobretot el Mundial de Szeged (Hongria) a l’agost, on es jugarà el bitllet olímpic formant part del K4 500, seran els seus grans reptes. “Sempre m’he classificat a última hora per als Jocs i aquesta vegada vull fer-ho a la primera. Estem molt forts, però sempre que m’han posat pels núvols m’he clavat un bon cop”, va admetre Craviotto, que forma el K4 amb el balear Marcus Cooper i els gallecs Cristian Toro i Rodrigo Germade.

tracking