BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes, imparable

Venç el Sant Josep de Badalona i segueix com a líder absolut de la categoria || La victòria, no obstant, no va quedar segellada fins l’últim quart del partit

Wendell es disposa a anotar envoltat de rivals, ahir durant el partit.

Wendell es disposa a anotar envoltat de rivals, ahir durant el partit.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes es va imposar al CB Sant Josep (84-66) en un partit en el qual els lleidatans, malgrat la visible superioritat, no van decidir el partit fins a l’últim quart. El Pardinyes, líder absolut de la Lliga EBA, es va adjudicar així un nou triomf davant del cinquè classificat, que va posar les coses difícils.

Els de Gerard Encuentra van començar bé, amb molt de dinamisme i corrent al contraatac, fet que els va permetre aconseguir força punts. A més, la concentració en defensa dificultava la circulació de pilota dels barcelonins, forçats a esgotar les seues possessions.

L’avantatge aconseguit en el primer quart va fer que, tanmateix, el Pardinyes es relaxés i tingués algunes badades en defensa que van mantenir el seu oponent amb vida, i es va arribar al descans amb 43-34.

En el tercer quart semblava que els locals, que havien sortit forts després del descans, anaven a trencar el partit, però novament van concedir massa en defensa i una sèrie de cistelles va mantenir el Sant Josep dins del matx. La dinàmica va seguir així fins a l’últim parcial del duel, quan, aquesta vegada sí, els lleidatans finalment van agafar avantatge i van vèncer amb claredat.