Futbol

El Lleida s'encalla davant del Badalona

Empata 0-0 en el Camp d’Esports en un partit travat i l’equip segueix invicte amb Joan Carles Oliva

Xemi en una acció del partit.

El Lleida s'encalla davant del BadalonaSEGRE

El Lleida no ha pogut passar de l’empat davant del Badalona (0-0), en un partit en el qual els barcelonins han sabut desactivar els lleidatans, que no han tingut fluïdesa, no han sabut mantenir el control de la pilota i han jugat a impulsos. Amb aquest resultat l’equip es manté en zona de play off i també invicte des de l’arribada de Joan Carles Oliva.

MINUT A MINUT. Així t'ho hem explicat.

El Lleida ha tingut les millors ocasions en la primera part, encara que al mig d’un joc avorrit i sense continuïtat. Quintero ho ha provat amb un rematada en el minut 30 i Oriol amb un altre en el 37, però en ambdues ocasions el porter visitant, Morales, ha aturat la pilota amb seguretat.

Tot i que el Badalona no ha rematat ni una sola vegada entre els tres pals, seues han estat les millors ocasions a la segona part, amb rematades de Valentín en el minut 58 i de Moyano en el 63, que han sortit fora per poc. El mateix Valentín ha tingut l’ocasió més clara, amb un altre rematada de cap en el minut 86, que també ha sortit fora per molt poc.

Al final, un punt per al Lleida en un mal partit, davant d’un rival que amb poques ocasions, ha posat el perill la imbatibilitat d’Oliva.